Новини

15.01.201415:35

Чуй “Heart To Heart” на James Blunt

След успеха на първия сингъл, “Bonfire Heart”, James Blunt атакува класациите с ново парче. Песента е “Heart To Heart” и също е част от последния му албум Moon Landing. Сингълът е поредното доказателство за способността на James да създава вдъхновяващи и романтични парчета.      Албумът Moon... прочети още »
15.01.201413:44

Впечатляващи снимки "преди и след" гримиране (галерия)

Докато някои артисти овладяват до съвършенство Photoshop, за да преобразят моделите си, руснакът Вадим Андреев използва четките за гримиране. Макар след това да е трудно да се повярва, че снимката не е обработвана със специализиран софтуер, Вадим използва само козметика за този резултат.   Нищо чудно, че в Русия има поговорка... прочети още »
15.01.201413:27

Чуй новия сингъл на Lily Allen, “Air Balloon”

Lily Allen пуска на пазара чисто новият си сингъл “Air Balloon” на 2 март. Парчето е написано от самата нея, заедно с Shellback, който също продуцира песента. В момента Lily продължава да работи по своя трети албум, който се очаква да излезе по-късно тази година.      Нейните предишни два албума са... прочети още »
15.01.201413:03

Кой е Х-факторът на успеха?

В четвъртък търсим Х-фактора на успеха. Кой е този фактор, който дава най-много преднина в живота – талант, ум, харизма, късмет или подходящо жури? В студиото очаквайте Жана Бергендорф – Х-факторът на България – млада жена с минало, но и много бъдеще.   Как джазмените претворяват класиката ще разберем от Боби Йоцов... прочети още »
15.01.201412:40

Атаката на бебето от Ада (видео)

Помните ли какъв успех имаше видеото с "телекинетичното" момиче в кафенето, с което се рекламираше римейка на "Кери"? Е, традицията явно укрепва, защото сега промоционалният екип на новия филм "Devil's Due" реши да последва примера им.   Ужасяващо бебе-киборг в управлявана дистанционно количка... прочети още »
15.01.201412:17

Ще има ли сватбени камбани за Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez сподели, че Casper е фантастичен с децата й, но въпреки това тя не е убедена, че ще се омъжи за четвърти път. Изпълнителката за първи път изразява опасенията си за нов брак, независимо от дългосрочната й връзка с 25-годишния танцьор Casper Smart, пише бгнес.   44-годишната латино дива се омъжи за кубинеца Ojani Noa... прочети още »
15.01.201411:36

Откриха кокаин в къщата на Justin Bieber

Полицията в Лос Анджелис, която претърси къщата на Justin Bieber по подозрение, че замерял съседа си с яйца, откри кокаин и арестува един от сътрудниците му във вторник, съобщи бгнес.   "След като чух шум, идващ от входната ми врата, излязох и видях Bieber да замеря с яйца имота ми. След като му се развиках, той започна да ги... прочети още »
14.01.201417:39

Реалност или мит е глобалното затопляне?

Докато ние берем първите теменужки, в САЩ преживяха 50 градуса под нулата. Реалност или мит е глобалното затопляне, е темата ни в сряда. Очаквайте и топ 5 на най идиотските идеи в глобален мащаб за борба със затоплянето, споделени от личния ни атомен реактор – журналистът Магдалена Гигова.   Ранобудните стажанти – Влади и... прочети още »
14.01.201415:58

Nicole Scherzinger със собствена колекция дрехи

Nicole Scherzinger създаде колекция дрехи за модния онлайн портал "Missguided", съобщи бгнес.   Съдията от британския формат "X Factor" обръща глава към модния дизайн. Певицата се пробва за първи път в този бранш с богата колекция от 30 модели. Линията включва секси рокли, гащеризони, поли, бодита за всички онлайн... прочети още »
14.01.201414:02

Beyoncé иска реално равенството между половете

Beyoncé написа есе, в което пита защо жените в САЩ получават по-малка заплата в сравнение с мъжете, заемащи идентични позиции в службата, информира бгнес.   "Трябва да престанем да вярваме в мита за равноправието между половете. Такова просто няма. Жените в САЩ понастоящем представляват половината работна сила в страната,... прочети още »
14.01.201413:49

Китай разреши новия албум на Lady Gaga

Новият албум на поп звездата Lady Gaga Artpop ще бъде пуснат в Китай, три години, след като в страната забраниха песните на изпълнителката, съобщава бгнес.   През 2011 китайското Министерство на културата обяви песните на Gaga за вулгарни, поставяйки повечето парчета от албума Born This Way в черен списък. В него певицата се нареди... прочети още »