Новини

05.03.201311:38

Instagram заплаши Madonna да затвори акаунта й

Кой друг, ако не Madonna, ще успее да скандализира дори в ерата на интернет. От услугата за споделяне на фотографии Instagram са предупредили изпълнителката да внимава какво публикува, ако не иска да закрият акаунта й. Изпълнителката си отвори акаунт там наскоро и още една от първите й снимки беше в оскъдно облекло и с коктейл в ръка.... прочети още »
05.03.201311:12

PETA нападнаха Beyonce заради използване на естествена кожа

Beyonce е поредната звезда, попаднала под кръстосаният огън на "животинската полиция", след като нае специален дизайнерски екип, за да й направи кецове от кожата на екзотични животни.  И без това PETA вече беше по петите й заради по-раншен инцидент - тоалетът й на концерта на полувремето на първенството по американски футбол... прочети още »
04.03.201316:33

Jessie J е почти готова с работата по новия си албум

Jessie J, видимо доволна и усмихната, пристигна в студиото в Ню Йорк вчера, за да продължи работата по новия си албум. В момента изпълнителката е заета с финалните щрихи по втория си албум, наследник на дебютния Who You Are (2011). По-късно Jessie публикува своя снимка от студиото и в туитър, уверявайки феновете си, че работи с възможно... прочети още »
04.03.201316:04

На гости ще бъде Евелина Павлова с по-добрите детски песни

Във вторник ще честитим рождения ден на драматурга и сатирик Христо Бойчев – един от тримата най-поставяни автори в Европа. Преди да обърнем специално внимание на най-добрите концертни версии на любими наши изпълнители в "Часът на музикалния редактор”. Ще разберем как се прави радио, което да е приятно за слушане от... прочети още »
04.03.201315:00

Josh Groban представи видеото към новия си сингъл "Brave"

Josh Groban представи видеото към "Brave", пилотен сингъл от новия албум на изпълнителя, All That Echoes.  Заснет в звукозаписно студио, клипът към "Brave" предлага кадри, потапящи зрителя в процеса на създаване на самото парче. Макар и семпло като концепция, видеото дава възможност да бъдат почувствани наситеността... прочети още »
04.03.201314:40

KT Tunstall се раздели със съпруга си

Шотландската изпълнителка KТ Tunstall се е разделила със съпруга си, след 4 години брак. Изпълнителката се е разделила с барабаниста Luke Bullen преди няколко месеца и двамата планират развод, потвърди говорителят на двойката, Dave Woolf. Пред британския "The Sun" той коментира: “Сега предстои да подадат документи за развод.... прочети още »
04.03.201313:58

Adele подписа договор и за следващия James Bond

  Adele е подписала договор за изпълнение на следващата музикална тема към култовата поредица за елегантният агент, само седмица, след като спечели Oscar за едноименното си изпълнение към последния епизод, "Skyfall". Това беше първа награда на Академията в кариерата на изпълнителката и продуцентите на филма, които... прочети още »
04.03.201310:49

Ива Дойчинова представя новия роман на Исабел Алиенде

На 4 март от 19:00 часа в Рубаят Wine & Live Stage седем прекрасни дами – радиоводещата Ива Дойчинова, текстописецът Гери Турийска, моделът Таня Карабелова, актрисите Ирмена Чичикова и Искра Ангелова, драматургът Кремена Димитрова и певицата Мария Илиева ще отбележат заедно едно събитие, изпълнено с елегантност, страст и... прочети още »
01.03.201316:39

В понеделник Теодоси Спасов е рожденик, гостува Човекът-глас

В понеделник ще започнем седмицата като се опитаме да хванем неуловимия Теодоси Спасов, прелитащ между два балкански концерта и то навръх 51-вия си рождения си ден.  Ще разберем и що е то рейки и каква почва има то у нас в последните 13 години. За здравето като балансирана енергия ще си поговорим с Екатерина Стоянова  -... прочети още »
01.03.201313:01

Чуй две акустични live изпълнения на Стела

Чуй как Стела изпълнява "Impossible" и "Price Tag" на живо при Ива Днес Стела от X factor гостува на Ива. Освен, че двете си поговориха отлично, нямаше начин да не помолим Стела да ни попее. Тя се съгласи и изпълни не една, а две песни - "Impossible" и знаковата "Price Tag", с която остави журито на... прочети още »
01.03.201312:21

Новата приятелка на Marc Anthony е по-млада от него с 23 години

Латинозвездата Marc Anthony завихри нов романс - с 21 годишната дъщеря на британския мастит строителен предприемач Philip Green. Изпълнителят, който е на 44, е бил забелязан да интимничи с Chloe Green в калифорнийския Дисниленд във вторник. Двойката се прегръщала и държала за ръце, докато обикаляли увеселителните съоръжения с Emme и Max -... прочети още »