Новини

11.03.201315:15

Ива ще търси как да комуникираме с децата от Новата епоха

Във вторник двама от великите музиканти и артисти на нашето време - Al Jarreau и Liza Minnelli - ще получат заслуженото си "честит рожден ден” и ще си припомним едни от най-емблематичните им изпълнения. Как да комуникираме с децата от Новата епоха, по какво се различават от предишните поколения и как да разбираме техните... прочети още »
11.03.201315:06

Adele и Beyonce ще пеят на 50-годишнината на Michelle Obama

Adele и Beyonce ще пеят на парти в Белия дом по повод 50-годишнината на първата дама на САЩ Michelle Obama на 17 януари догодина, съобщи британският в. "Daily Mail". "Първата дама на САЩ ще организира голямо парти с много знаменитости за рождения си ден в Белия дом догодина и тъй като обожава Adele и Beyonce, ги помоли да... прочети още »
11.03.201315:03

Beyonce става кралица в нов филм на Disney

За никой от феновете на Beyonce няма съмнение, че тя е кралица - на сцената и в сърцата им. И все пак има нещо, което дивата няма, я винаги е мечатела за него - короната на истинска кралица, като кралица Тара от 3D продукцията на Disney, "Epic", на която R&B звездата ще даде гласа си. Премиерата на лентата ще е през... прочети още »
11.03.201315:01

Psy ще пусне нова песен през април

Южнокорейската сензация Psy съобщи, че ще пусне нова песен през април след глобалния си хит "Gangnam Style" и ще направи голям концерт в Сеул, за да отбележи повода, информира "The Telegraph". Psy обяви, че песента ще бъде записана на корейски и английски, а видеото, което (естествено) ще бъде качено в YouTube, ще... прочети още »
11.03.201314:57

Rihanna отмени концерта си в Бостън заради ларингит

Rihanna беше принудена да отмени вчерашния си концерт в Бостън заради ларингит, съобщи TMZ.com. По график изпълнителката трябваше да пее в TD Garden, но от промоутърската компания Live Nation отложиха шоуто със съобщението: "За съжаление след разпродадения й концерт в петък, Rihanna получи ларингит и докторите й наложиха забрана да пее... прочети още »
09.03.201321:07

Калин Вельов преподава уроци на Ива

В понеделник ще честитим рождения ден на една дама с кратко име и дълга биография. Тя е Ирра и освен, че пее чудесно, от 6 години е майка на 2 деца, а от известно време държи и книжарница в столицата. В коя от ролите й ще я сварим, ще разберем в понеделник. Ще научим и как етеричните масла и ароматерапията могат не само да стабилизират... прочети още »
08.03.201314:09

Hurts обявиха съдържанието на новия си албум

Hurts обявиха имената на песните, които ще влязат в новия им албум Exile. Албумът излиза на 12 март, а премиерата на пилотния сингъл от албума, "Miracle", ще бъде с ден по-рано.  Групата публикува в тийзър видео за подготовката около Exile, което дава достъп в студиото и поглед върху работата на музикантите върху новия... прочети още »
08.03.201313:15

Carly Rae Jepsen отказа концерт заради неравни права

Carly Rae Jepsen се присъедини към бандата Train и оттегли участието си в предстоящите празници на американските бойскаути (Boy Scouts of America Jamboree), като част от протеста си срещу решението на младежката организация да забрани в нея да членуват младежи с алтернативна сексуална ориентация. Изпълнителката е трябвало да се появи на... прочети още »
08.03.201313:08

Снимат как Chris Brown вдига скандал за $10, отправя заплахи

Chris Brown се изпокара със служител на паркинг в Калифорния, след като отказа да плати дължимата такса от $10. Изпълнителят оставил колата си на паркинга пред Студио Сити, където е имал ангажимент на благотворително събитие за младежи от града, но когато излизал, започнал вербална атака срещу валето.   На видеозаписа се вижда... прочети още »
08.03.201312:04

Хората се усмихват само по седем пъти на ден

Хората се усмихват само по седем пъти на ден, а поне една от усмивките е неискрена, установи британско изследване. Дори най-жизнерадостните хора се усмихват едва по 11 пъти на ден, а на лицата на най-мрачните грейва само по една усмивка дневно. Допитването сред 2000 британци установило още, че 51% от участниците, които признават, че се... прочети още »
07.03.201316:51

Петъкът идва с училище по флирт и прогнозата на звездите

В най-женския ден от най-женския месец ще честитим рождения ден на актрисата с най-женския прякор: Милена Маркова – Маца. Ще ви поканим и на училище по флирт, за да има после от кого да получавате цветя и дребни подаръци в малки кутийки, когато му дойде времето.   В АРТ зоната ни отново ще пристъпи Владо Трифонов, за да ни... прочети още »