Новини

12.03.201314:20

Zaz представи новия си сингъл "On ira"

Zaz представи новия си сингъл "On ira" от предстоящия албум Recto Verso, който ще излезе на 13 май 2013 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.  Zaz няма постоянен адрес във времето и пространството, но има хронология. Знаем за следването в консерваторияга на Тур и музикалното училище в Бордо. Знаем за участието й в различни... прочети още »
12.03.201313:51

Brad Pitt направи зоопарк за децата си

Brad Pitt  направи зоологическа градина за своите шест деца в семейната къща във Франция. Сред "експонатите" има кози, лами, гъски, патки, кокошки и зайци.  "Децата искат лъвове и тигри, даже и крокодили. Но Brad се е спрял на варианта мини ферма с по традиционни животни. Те се намират в колибки и над всяка от тях... прочети още »
12.03.201312:57

Разработват хапчета, които ще ни помагат да живеем до 150 г.

Учени разработват хапчета, които могат да помогнат на хората да живеят до 150 години, като забавят процеса на остаряване, съобщава британският в. "Daily Telegraph". Лекарствата са синтетична версия на органичното химическо вещество ресвератрол, срещано в червеното вино, за което се смята, че забавя остаряването, като засилва... прочети още »
12.03.201310:45

Поп-звезди изнесоха концерт на 13 000 м в небето

Поп звездите Kim Wilde, Tony Hadley, Bananarama и Go West може да са били в апогея на своята известност през 80-те, но дори тогава не са изнасяли концерт на висотата, на която го направиха заради британската благотворителна организация "Comic Relief" - цели 13 000 метра. Така успяха да подобрят световният рекорд за "най-висок... прочети още »
11.03.201316:30

Жените са най-уверени в стила си след 40-те

Жените са най-уверени в себе си и в облеклото си на 45 години, показва ново проучване. Пример за това са много знаменитости като Julia Roberts, Nicole Kidman и Carla Bruni, които са известни с доста модни гафове на младини, а сега са еталон за стил и елегантност. Изследването показва, че всяка четвърта жена под 25 години не е убедена в... прочети още »
11.03.201315:15

Ива ще търси как да комуникираме с децата от Новата епоха

Във вторник двама от великите музиканти и артисти на нашето време - Al Jarreau и Liza Minnelli - ще получат заслуженото си "честит рожден ден” и ще си припомним едни от най-емблематичните им изпълнения. Как да комуникираме с децата от Новата епоха, по какво се различават от предишните поколения и как да разбираме техните... прочети още »
11.03.201315:06

Adele и Beyonce ще пеят на 50-годишнината на Michelle Obama

Adele и Beyonce ще пеят на парти в Белия дом по повод 50-годишнината на първата дама на САЩ Michelle Obama на 17 януари догодина, съобщи британският в. "Daily Mail". "Първата дама на САЩ ще организира голямо парти с много знаменитости за рождения си ден в Белия дом догодина и тъй като обожава Adele и Beyonce, ги помоли да... прочети още »
11.03.201315:03

Beyonce става кралица в нов филм на Disney

За никой от феновете на Beyonce няма съмнение, че тя е кралица - на сцената и в сърцата им. И все пак има нещо, което дивата няма, я винаги е мечатела за него - короната на истинска кралица, като кралица Тара от 3D продукцията на Disney, "Epic", на която R&B звездата ще даде гласа си. Премиерата на лентата ще е през... прочети още »
11.03.201315:01

Psy ще пусне нова песен през април

Южнокорейската сензация Psy съобщи, че ще пусне нова песен през април след глобалния си хит "Gangnam Style" и ще направи голям концерт в Сеул, за да отбележи повода, информира "The Telegraph". Psy обяви, че песента ще бъде записана на корейски и английски, а видеото, което (естествено) ще бъде качено в YouTube, ще... прочети още »
11.03.201314:57

Rihanna отмени концерта си в Бостън заради ларингит

Rihanna беше принудена да отмени вчерашния си концерт в Бостън заради ларингит, съобщи TMZ.com. По график изпълнителката трябваше да пее в TD Garden, но от промоутърската компания Live Nation отложиха шоуто със съобщението: "За съжаление след разпродадения й концерт в петък, Rihanna получи ларингит и докторите й наложиха забрана да пее... прочети още »
09.03.201321:07

Калин Вельов преподава уроци на Ива

В понеделник ще честитим рождения ден на една дама с кратко име и дълга биография. Тя е Ирра и освен, че пее чудесно, от 6 години е майка на 2 деца, а от известно време държи и книжарница в столицата. В коя от ролите й ще я сварим, ще разберем в понеделник. Ще научим и как етеричните масла и ароматерапията могат не само да стабилизират... прочети още »