Радио FM+ представя 21 Top Hits, с уникално позволение от Adele

За първи път световната музикална звезда Adele даде разрешение нейна песен да стане част от българска компилация. "Rolling in the Deep" оглавява компилация 21 Top Hits, събрала 21 от най-популярните песни от ефира на Радио FM+.  Дискът излиза в чест на 21-ия рожден ден на Радио FM+ от Анимато Мюзик  и се очаква да стане любим коледен подарък за меломаните.
 
От поп класики на 90-те, до хитове от последните три години, 21 Top Hits предлага внимателно подбрана селекция от песни фаворити. Имената на изпълнителите говорят сами за себе си – в компанията на Adele са още Pink, Justin Timberlake, Savage Garden, Michael Jackson, a парчетата са в графа "задължителни" на всеки плейлист на истински меломани -"Truly Madly Deeply", "Black or White", "Torn",  "Girl On Fire".
 
Освен него, Радио FM+ изкушава слушателите си и с още атрактивни изненади – на 6 декември в "Шоуто на Калина" чрез жребий ще бъде избран един от всички слушатели, които са фенове на най-добрата музика и са се регистрирали за участие в играта, която радиото организира по повод 21-ия си рожден ден. Той ще спечели и голямата награда - предколедна екскурзия до Виена и Будапеща за двама.
 
 
Ето и подробности за някои от 21 топ хита, включени в компилацията:
Adele - Rolling In the Deep
Парчето Rollin In The Deep е първи сингъл от албума-рекордьор 21, само в САЩ сертифициран 10 пъти с платинен статус, обявен за "4-ият най-продаван албум за всички времена". Самата песен също чупи рекорди - през 2012, това е четвърти сингъл в музикалната история едновременно оглавил класацията на Билборд и награден с Грами в категориите "Песен на годината", "Запис на годината" и "Музикален видео клип на годината". Adele е носителка на 9 награди Грами, 4 награди БРИТ, 13 награди Билборд, 1 Златен Глобус и 1 Оскар (за песента "Skyfall") – преди дори да е навършила 25 години! 
 
Alicia Keys – Girl on Fire
Отличената с 14 "Грами"-та певица, композитор и продуцент Alicia Keys издаде новия си, пети по ред, албум Girl On Fire на 28-ми ноември м.г. За създаването му тя работи в колоборация с редица талантливи имена  - текстописецът Krucial, носителят на Грами Babyface, писателят и вокалист Jeff Bhasaker, писателят-критик Gary Clarke Jr., едни от най-актуалните имена в момента като Emeli Sandé и Jamie XX. Едноименният пилотен сингъл е представен за първи път  на  церемонията на Музикалните видео награди на MTV на 6 септември 2012 в центъра "Стейпълс", Лос Анджелис. В едно интервю за "Билборд", журналистът нарича Alicia “girl on fire", по повод баланса й на суперзвезда и майка. Това определение силно впечатлява певицата и няколко дни по-късно решава, че иска да напише песен, която да се казва така. "Girl On Fire" разказва за вътрешния глас на човек - за това да се доверяваш на инстинктите си, докато намериш себе си", споделя Aliciа. 
 
Pink – Try
“Try" е вторият сингъл на P!nk от актуалния й нов албум The Truth About Love, който излезе на 18.09.12 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна и делукс версия. За записите на албума певицата работи с продуцента Грег Кърстин (Lily Allen, Red Hot Chili Peppers, Foster The People & The Shins) и продуцентите от предишните й албуми - Max Martin и Shellback, Billy Mann и Butch Walker. В албума участва композиторът и продуцент Dan Wilson (продуцирал и "Someone Like You" на Adele). P!nk сподели, че посвещава песните в албума на различните състояния и страни в любовта – тъмни и светли, щастливи и тъжни.
 
Olly Murs - Troublemaker
"Troublemaker" e пилотният сингъл от третия студиен прект на Olly Murs, Right Place Right Time – албум с над половин милион продадени копия и двойно платинен статус във Великобритания. Завладяващото поп парче е създадено от Olly Murs заедно с Клод Кели и Стив Робсън. "Troublemaker" все още е на върха в световните чартове и е с близо 600 хиляди продадени копия. Парчето получава и номинация за награда БРИТ, за ‘Най-добър сингъл’ (2013).
 
Michael Jackson – “Black or White"
Каквото и да се каже за  Краля на попа, никога няма да е достатъчно. Музикален изпълнител, текстописец, продуцент, танцьор, хореограф, актьор и бизнесмен, Michael Jackson вдъхновява и оформя поколения наред. Неговият характерен глас, маниерът му на танцуване и звучането като цяло оказват силно влияние на много съвременни хип-хоп, поп и R&B творци. Албумът му Thriller (1982) е продаден в над 110 милиона копия, което го прави най-продавания албум в музикалната историята. Джаксън е първият изпълнител използвал клипове-истории - каквито са Thriller, Bad, Remember the Time, You Rock My World. “Black Or White" е от 8-мия студиен проект на Jackson, Dangerous (1991) и същата година става вторият в историята сингъл, най-бързо пикирал в чартовете на Billboard Hot 100 – постижение, отбелязано за първи път от The Beatles, през 1969.
 
FM+ 21 Top Hits - съдържание:
1. Adele -  Rolling in the deep - 03:48
2. Michael Jackson - Black Or White - 03:22
3. Pink – Try - 04:07
4. Walk Off Earth – Somebody That I Used To Know - 04:08
5. Train – Drive By - 03:15
6. Foster The People – Pumped Up Kicks - 03:40
7. Alicia Keys – Girl On Fire - 03:45
8. Hurts – Stay - 03:55
9. Savage Garden - Truly Madly Deeply - 04:20
10. Natasha Bedingfield - Pocketful of Sunshine - 03:06
11. James Arthur – Impossible - 03:27
12. Olly Murs – Troublemaker (Cutmore Radio Edit) - 02:36
13. Des'ree – Life - 03:12
14. The Script - Hall of Fame - 03:22
15. Anastacia - I'm Outta Love - 03:57
16. Justin Timberlake - What Goes Around Comes Around - 05:13
17. Adam Lambert - Whataya Want From Me - 03:47
18. Natalie Imbruglia – Torn - 03:02
19. Leona Lewis - Bleeding Love - 03:59
20. Lisa Stansfield - The Real Thing - 04:02
21. TLC – Waterfalls - 03:51
 
Радио FM+ е първият бранд, наложил визията за модерно и професионално радио звучене в България, марка поставила основите на радио бизнеса в България. 
 
Радио FM+ е синоним на професионализъм, финансов успех и на независима журналистика. Радиото има и редица награди – "Служба на обществото" на Световната асоциация NAB (2001), "Радио на годината" (2002 и 2005) и STANDART OF BUSINESS ETHICS, връчен през 2003 в София лично от принц Чарлз и неговия Форум за бизнес етика. Радио FM+ е съосновател и двигател на Асоциацията на българските радио – и телевизионни оператори (АБРО). 

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023