Новини

04.03.201314:40

KT Tunstall се раздели със съпруга си

Шотландската изпълнителка KТ Tunstall се е разделила със съпруга си, след 4 години брак. Изпълнителката се е разделила с барабаниста Luke Bullen преди няколко месеца и двамата планират развод, потвърди говорителят на двойката, Dave Woolf. Пред британския "The Sun" той коментира: “Сега предстои да подадат документи за развод.... прочети още »
04.03.201313:58

Adele подписа договор и за следващия James Bond

  Adele е подписала договор за изпълнение на следващата музикална тема към култовата поредица за елегантният агент, само седмица, след като спечели Oscar за едноименното си изпълнение към последния епизод, "Skyfall". Това беше първа награда на Академията в кариерата на изпълнителката и продуцентите на филма, които... прочети още »
04.03.201310:49

Ива Дойчинова представя новия роман на Исабел Алиенде

На 4 март от 19:00 часа в Рубаят Wine & Live Stage седем прекрасни дами – радиоводещата Ива Дойчинова, текстописецът Гери Турийска, моделът Таня Карабелова, актрисите Ирмена Чичикова и Искра Ангелова, драматургът Кремена Димитрова и певицата Мария Илиева ще отбележат заедно едно събитие, изпълнено с елегантност, страст и... прочети още »
01.03.201316:39

В понеделник Теодоси Спасов е рожденик, гостува Човекът-глас

В понеделник ще започнем седмицата като се опитаме да хванем неуловимия Теодоси Спасов, прелитащ между два балкански концерта и то навръх 51-вия си рождения си ден.  Ще разберем и що е то рейки и каква почва има то у нас в последните 13 години. За здравето като балансирана енергия ще си поговорим с Екатерина Стоянова  -... прочети още »
01.03.201313:01

Чуй две акустични live изпълнения на Стела

Чуй как Стела изпълнява "Impossible" и "Price Tag" на живо при Ива Днес Стела от X factor гостува на Ива. Освен, че двете си поговориха отлично, нямаше начин да не помолим Стела да ни попее. Тя се съгласи и изпълни не една, а две песни - "Impossible" и знаковата "Price Tag", с която остави журито на... прочети още »
01.03.201312:21

Новата приятелка на Marc Anthony е по-млада от него с 23 години

Латинозвездата Marc Anthony завихри нов романс - с 21 годишната дъщеря на британския мастит строителен предприемач Philip Green. Изпълнителят, който е на 44, е бил забелязан да интимничи с Chloe Green в калифорнийския Дисниленд във вторник. Двойката се прегръщала и държала за ръце, докато обикаляли увеселителните съоръжения с Emme и Max -... прочети още »
01.03.201311:59

Концертът на Depeche Mode ще се състои по план

За всички разтревожени фенове, които светкавично забелязаха неловкото съвпадение между датата за предсрочни избори и концерта на британците, ето официалното съобщение на организаторите: "СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС информира, че след направената консултация с компетентните институции, няма пречка обявените за 12 май парламентарни избори и... прочети още »
01.03.201311:35

И Adele ще стане част от Музея на восъчните фигури

Певицата Adele ще бъде увековечена със свое восъчно копие в музея "Мадам Тюсо" край р. Темза. Изпълнителката на "Skyfall", която спечели Оскар на церемонията в неделя, ще се присъедини към компанията на Beyoncé, Lady Gaga и Amy Winehouse, когато музеят постави нейна восъчна двойничка в лондонския си... прочети още »
28.02.201316:00

На 1 март Ива посреща Башар Рахал и Стела от X factor

В края на работната седмица и в началото на най-женския месец ще честитим рождения ден на един любимец на готвещата част от женското съсловие – сладкодумния Ути Бъчваров. От Бойка Кючукова ще научим най-важното от за мартенските традиции и какава сила се крие в червено-белите ни талисмани.   Зорница Аспарухова отново ще е... прочети още »
28.02.201314:48

Johnny Depp се снима едновременно в два филма

Холивудската звезда Johnny Depp потвърди участието си в снимките на два филма наведнъж - "Черната меса" и "Превъзходството". Лентата на Barry Levinson "Черната меса" разказва историята на гангстер и неговия приятел от детството, който е станал най-добрият агент в клона на ФБР в Бостън. John Connoly и... прочети още »
28.02.201314:36

В Бразилия провеждат модна седмица за закръглените

Дами с пищни форми се разходиха по модния подиум за седми пореден път по време на седмицата на модата "Plus Size" в Бразилия. Жените представиха колекции на десет бразилски модни марки. Пухкавите момичета дефилираха със сватбени рокли, вечерни бляскави тоалетни, бански костюми и бельо.   Организаторката на събитието е... прочети още »