Новини

11.12.201214:27

Бионсе прибира рекордните $50 млн. от реклама

Певицата Бионсе, която се наслаждава на майчинството с малката си дъщеричка Блу Айви, става рекламно лице на "Пепси". Изпълнителката е подписала договор за рекордната сума от 50 млн. долара с компанията. Звездата ще рекламира кофеиновите продукти на марката в телевизионна реклама. Също така нейното лице ще се появи на кутийките с... прочети още »
10.12.201219:04

Цветелина Бориславова е най-влиятелната жена в България

Собственикът на Българо-американската кредитна банка Цветелина Бориславова оглави класацията на най-влиятелните жени в България. Списъкът на "Форбс България" включва дамите, които според изданието имат най-голямо значение за България към момента на обявяването му. Подреждането е направено по традиционните критерии за изготвянето... прочети още »
10.12.201218:58

"Големите надежди" по Дикенс закрива Киномания 2012

Тазгодишната Киномания приключва с дългоочаквания последен хит в програмата си - "Големите надежди", по едноименния роман на Чарлс Дикенс, който ще бъде излъчен на 11 декември в зала 1 на НДК. Филмът е класическа история за желанието да бъдеш някой друг, с привкус на разказ за несподелената любов към една недостижима жена. Към... прочети още »
10.12.201213:31

Камерън Диас уволнила стилистката си

Холивудска актриса Камерън Диас уволнила дългогодишната си стилистка Рейчъл Зоуи. Двете работят заедно от 2000 година, а стилистката е отговорна за елегантния и в същото време модерен външен вид на актрисата. Причината за раздялата на блондинките е тривиалната ревност на Диас, която в последно време се смятала за засенчена от стилистката... прочети още »
10.12.201213:02

Дойде ли краят на манията по "Gangnam Style"?

Този въпрос попита авторитетната американска телевизия CNN в свой материал, след като в петък на южнокорейската поп звезда PSY и се наложи да се извинява за антиамерикански текстове, които певецът е изпълнявал през 2004 година. CNN е и медията, която направи превода на въпросната песен, в която се призовава за убийства на американски... прочети още »
10.12.201212:08

D2 представиха "Sex, Лъжи & Музика" - видео

D2 представиха дългоочакваното си ново видео към песента "Sex, Лъжи & Музика". Режисьор на видеоклипа е Валери Милев. Това е най-мащабната продукция на групата с вълнуваща история, концерт, тийнейджърска драма, коли, преследвания, бой, китари, свирене и много рокендрол. В клипа на D2 "Sex, Лъжи & Музика”... прочети още »
09.12.201219:56

Тони Бракстън се бори с тежко автоимунно заболяване

Тони Бракстън (Toni Braxton) бе хоспитализирана за втори път през тази година. Причината - R&B изпълнителката се бори с тежкото автоимунно заболяване, носещо името Лупус. Певицата се бори с диагнозата, от която е починал чичо й, вече две години. Добрата новина за Тони е, че заболяването протича по-леко при жените, отколкото при мъжете... прочети още »
09.12.201219:26

Адел плаща глоба от £1000, тъй като не е записала детето си

Манията на Адел да крие бебето си и неговото име стигна чак дотам, че звездата изпусна законовите срокове да го регистрира. Сега британската певица ще трябва да плати глоба, пише английската преса. Адел роди момче на 19 октомври. Според „Сън” нито тя, нито таткото Саймън Конеки, са ходили в общината, за да регистрират детето си.... прочети още »
09.12.201214:44

Grazia представя: "Ива от сутрин до обед" - декември 2012

Списание Grazia посвещава една от своите страници през декември на нашата любима Ива Дойчинова и новото и шоу в ефира на Радио FM+ - "Ива от сутрин до обед"! Най-важното, най-ценното и най-откровенното - четете в новата Grazia! прочети още »
09.12.201212:20

Детски коледни песнички - спомнете си ги с децата

На Коледа най-много се радват децата. Колко отдавна беше, когато и вие бяхте деца? Защо заедно не си спомните вечните коледни песнички и не ги изпеете с вашето дете? Тук са едни от най-популярните коледни детски песнички, заедно с техните изпълнения и клипчета. Забавлявайте се и не забравяйте, че Коледата е магия. Шаро и първия сняг... прочети още »
07.12.201211:16

Слушай безплатно новия албум на Бруно Марс дни преди излизането му

Бруно Марс (Bruno Mars), най-продаваният изпълнител на 2011 година с над 5 милиона албума по цял свят, се завръща с новия си запис "Unorthodox Jukebox", който излиза на музикалния пазар на 11 декември. Още сега обаче феновете на Бруно имат възможността да чуят целия албум, избирайки си песен по желание, с помощна на клавишите на... прочети още »