Новини

11.12.201216:06

Всички пътища минават през мола

Всички пътища минават през мола! Пътувайте от 10 до 25 декември между 4 гари, носещи 4 различни послания, свързани с духа на Коледа. Всяка от гарите предлага различен поглед към Коледа и ще увлича клиентите на Mall of Sofia в пътуване сред забавления, сладки подаръци и предизвикателства за най-малките. На всяка гара има табела с името на... прочети още »
11.12.201214:55

Бар Рафаели е честна за цената на перфектното тяло

Израелският топмодел Бар Рафаели е пристрастена към упражненията и спорта, като това е нейната рецепта да се чувства зашеметяващо добре. Причината - красавицата обича и да си похапва, така че, за да поддържа перфектната си фигура, трябва да спортува. Красавицата тренира активно поне 5 пъти седмично, защото това се отразява добре не само... прочети още »
11.12.201214:39

Деми Мур пак остана сама

Холивудската актриса Деми Мур отново е соло. Този път звездата бе зарязана от 26-годишния артдилър Вито Шнабъл, който й заявил, че в момента трябва да се концентрира върху кариерата си, а не върху личния живот. "Вито работи здраво и гледа на търговията с произведения на изкуството извънредно сериозно. За него звездите от шоубизнеса не... прочети още »
11.12.201214:30

Топ 10 на филмите и сериалите на 2012 година

Заложническата драма "Арго" на актьора-режисьор Бен Афлек, независимата продукция "Зверовете на дивия юг", която спечели наградата на фестивала в Сънданс, и "Черният рицар: Възраждане" на Кристофър Нолан са 3-те топ филма на 2012 г., според Американския филмов институт. Асоциацията подреди общо 10 филма и... прочети още »
11.12.201214:27

Бионсе прибира рекордните $50 млн. от реклама

Певицата Бионсе, която се наслаждава на майчинството с малката си дъщеричка Блу Айви, става рекламно лице на "Пепси". Изпълнителката е подписала договор за рекордната сума от 50 млн. долара с компанията. Звездата ще рекламира кофеиновите продукти на марката в телевизионна реклама. Също така нейното лице ще се появи на кутийките с... прочети още »
10.12.201219:04

Цветелина Бориславова е най-влиятелната жена в България

Собственикът на Българо-американската кредитна банка Цветелина Бориславова оглави класацията на най-влиятелните жени в България. Списъкът на "Форбс България" включва дамите, които според изданието имат най-голямо значение за България към момента на обявяването му. Подреждането е направено по традиционните критерии за изготвянето... прочети още »
10.12.201218:58

"Големите надежди" по Дикенс закрива Киномания 2012

Тазгодишната Киномания приключва с дългоочаквания последен хит в програмата си - "Големите надежди", по едноименния роман на Чарлс Дикенс, който ще бъде излъчен на 11 декември в зала 1 на НДК. Филмът е класическа история за желанието да бъдеш някой друг, с привкус на разказ за несподелената любов към една недостижима жена. Към... прочети още »
10.12.201213:31

Камерън Диас уволнила стилистката си

Холивудска актриса Камерън Диас уволнила дългогодишната си стилистка Рейчъл Зоуи. Двете работят заедно от 2000 година, а стилистката е отговорна за елегантния и в същото време модерен външен вид на актрисата. Причината за раздялата на блондинките е тривиалната ревност на Диас, която в последно време се смятала за засенчена от стилистката... прочети още »
10.12.201213:02

Дойде ли краят на манията по "Gangnam Style"?

Този въпрос попита авторитетната американска телевизия CNN в свой материал, след като в петък на южнокорейската поп звезда PSY и се наложи да се извинява за антиамерикански текстове, които певецът е изпълнявал през 2004 година. CNN е и медията, която направи превода на въпросната песен, в която се призовава за убийства на американски... прочети още »
10.12.201212:08

D2 представиха "Sex, Лъжи & Музика" - видео

D2 представиха дългоочакваното си ново видео към песента "Sex, Лъжи & Музика". Режисьор на видеоклипа е Валери Милев. Това е най-мащабната продукция на групата с вълнуваща история, концерт, тийнейджърска драма, коли, преследвания, бой, китари, свирене и много рокендрол. В клипа на D2 "Sex, Лъжи & Музика”... прочети още »
09.12.201219:56

Тони Бракстън се бори с тежко автоимунно заболяване

Тони Бракстън (Toni Braxton) бе хоспитализирана за втори път през тази година. Причината - R&B изпълнителката се бори с тежкото автоимунно заболяване, носещо името Лупус. Певицата се бори с диагнозата, от която е починал чичо й, вече две години. Добрата новина за Тони е, че заболяването протича по-леко при жените, отколкото при мъжете... прочети още »