Новини

23.11.201212:19

Лили Иванова изнесе 3 часов концерт пред пълната зала "Арена...

Технически проблеми белязаха иначе грандиозния концерт на примата на родната естрада Лили Иванова в зала "Арена Армеец" в столицата. Звездата поднесе на 14 000 свои фенове 3-часово шоу, което беше подготвяно в продължение на цяла година, предаде "Vsekiden.com". Концертът бе помрачен от технически гафове, които изнервиха... прочети още »
23.11.201211:53

Риана пак владее класациите

Най-новото парче на Риана, "Diamonds", оглави класацията на Billboard за 100-те най-слушани сингли в САЩ. С този си успех барбадоската звезда е за 12 път е начело в Billboard Hot 100. В момента шоколадовата красавица дели четвъртото място с Мадона по излизане на чело в тази класация. С триумфа на "Diamonds" Рири вече... прочети още »
23.11.201211:35

Наталия Симеонова: "Аз не съм телевизионен номад!"

Водещата на предаването "Предай нататък" Наталия Симеонова бе специалният петъчен гост на предаването "Ива от сутрин до обед" по Радио FM+. Симеонова сподели в ефир, че след раздялата на продуцентската компания на Магърдич Халваджиян с bTV и решението й да остане в същата телевизия, нейният дългогодишен семеен приятел... прочети още »
23.11.201211:18

Паметник на Ейми Уайнхаус ще украси Camden Town

Статуя на покойната британска певица Ейми Уайнхаус ще бъде вдигната в лондонския квартал Camden Town, където тя живееше приживе. Това съобщи нейният баща Мич пред Радио 1 на Би Би Си. Близо година и половина след смъртта си, изпълнителката все още не е забравена от почитателите си. И по-специално от жителите на квартала, които са решили с... прочети още »
22.11.201212:10

Мадона се разголи за реклама

Мадона се снима полугола за билбордове, рекламиращи нейния нов парфюм Truth or Dare. На черно-белите принтове певицата е гола от кръста нагоре, като гърдите й обаче са закрити с черна лента. Позата, в която Мадона е заснета, напомня за една от скандалните й снимки, направени за книгата-албум "Секс" от 1992 г. През март т.г.... прочети още »
22.11.201211:51

Виж Нуми Рапас в новото видео на The Rolling Stones

Актрисата Нуми Рапас, която нашумя с ролите си в "Прометей" и в шведската трилогия "Милениум", е главното действащо лице в новото видео на The Rolling Stones. Клипът на "Doom and Gloom" е заснет от прочутия режисьор Йонас Акерлунд, който е известен с работата си по високобюджетни клипове на Rammstein, The... прочети още »
22.11.201210:55

Панайот е първият изгонен, Big Brother му даде шанс да остане в шоуто

Зрителите на Big Brother гласуваха Панайот - Пацата да е първият изгонен от Къщата, но Big Brother реши да му даде втори шанс, като го върне в шоуто. Условието е Панайот да живее в Тайната стая, без знанието на Съквартирантите и да изпълнява безпрекословно мисиите, които ще му се дават. Ако се справи с тях, той ще се върне обратно в Къщата... прочети още »
21.11.201215:26

"Ива от сутрин до обед" в сряда - 21 ноември

Днес, на Празника на Християнското семейство - 21 ноември, Ива покани на гости в шоуто един млад, красив, известен и много скромен изповядващ християнин. ТЗвездата от сериала „Под прикритие” - Ивайло Захариев и неговата съпруга Миряна внесоха истинска семейна атмосфера в студиото. Разговорът бе за тяхното все още малко, но скоро... прочети още »
21.11.201214:00

"В "Абажур" изпитваш странно усещане...все едно...

Ресторант „АБАЖУР” е разделен на две части – вино бар с високи столове заобиколени от маслинови дръвчета,  и зала с удобни маси за хранене. Има и великолепна градина с прекрасно украсени арки /макар и през зимата/. Вечерно време ресторантът свети в нежните полутонове на розовото, лилавото, кафявото... Цветният купол... прочети още »
21.11.201210:53

На 46 г. Синди Крауфорд е ослепителна

Синди Крауфорд изглежда ослепително и на 46 години. Това могат да констатират читателите на сп. "Shape", чиято корица моделът украси отново след дебюта си там точно преди 20 години. Майката на две деца разкрива на страниците на списанието тайните на неувяхващата си красота. По думите й непрекъснатите грижи за тялото се... прочети още »
21.11.201210:34

Ивайло от "Под прикритие" очаква момче

Актьорът Ивайло Захариев и съпругата му Миряна са в щастливо очакване на момченце. Бебето се очаква на знаковата дата 14 февруари, съобщи семейството в ефира на Радио FM+, в предаването "Ива от сутрин до обед". Звездата от сериала "Под прикритие" и съпругата му разказаха, в деня на християнското семейство, че първата им... прочети още »