Новини

28.11.201217:03

Ъпсурт представят "Бела Жига" на концерт на 30.11

Ъпсурт се стягат за мощен концерт на 30 ноември в столичния Sofia Live Club. Рап триото ще представи най-новата си песен – "Бела жига", която за отрицателно време се превърна в хит. Видеото към песента вече е гледано над 550 000 пъти в YouTube. Ъпсурт обещават олдскуул парти до сутринта, което ще включва и сет на DJ... прочети още »
28.11.201215:51

Нов участник влиза в Big Brother All Stars

Малко повече от седмица, след като прeкрачиха прага на Къщата на Big Brother All Stars, звездите в шоуто вече са в истинска война помежду си. Лагерите се променят ежедневно. Повод за поредното спречкване, което зрителите ще видят тази вечер, отново е Панайот. Той наруши правилата на Big Brother, като в продължение на половин час обсъжда с... прочети още »
28.11.201215:00

Стела Маккартни обра британските награди за мода

Стела Макартни получи два приза на British Fashion Awards 2012 – най-престижното модно събитие на Острова. Дъщерята на легендарния сър Пол Маккартни беше отличена в категориите "дизайнер на годината" и "най-добра марка". Бляскавата церемония по връчването на наградите се проведе в лондонския хотел... прочети още »
28.11.201214:34

"Girl On Fire" - новият албум на Алиша Кийс е на пазара

Отличената с 14 награди Грами певица, композитор и продуцент Алиша Кийс издаде новия си албум "Girl On Fire".  От днес албумът вече е и на българския музикален пазар от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. В новия проект, който е пети по ред в дискографията на певицата, Алиша Кийс е помъдряла, самоуверена и с нова житейска... прочети още »
27.11.201218:34

Оливие Мартинес преби бившето гадже на Холи Бери

Бившият приятел и годеникът на актрисата Холи Бери се сбиха в дома й, предаде сайтът TMZ. Днес пребитият Габриел Обри публикува в медиите снимките, които си е направил след побоя, съобщи bgtop40. Бившият приятел на красавицата отишъл в дома на Бери, за да й предаде общата им дъщеря Нала. Между него и годеника на Бери Оливие Мартинес се... прочети още »
27.11.201213:26

Без български представител в номинациите за "Европейски...

Тази година български музикален фестивал не намери място в списъка на номинираните за европейски фестивал на годината. Четвъртото издание на "European Festival Awards" постига рекорд по гласуване - повече от 1 милион души от 49 европейски държави са дали гласа си за любимото си музикално събитие и изпълнител. Повече от 250... прочети още »
27.11.201213:05

Невероятният китарист SLASH идва в България на 4-ти февруари 2013!

Невероятният китарист Слаш (Slash) днес анонсира датите за своето Източно и Северно европейско турне. Сред тях е и България, като един от най-големите китаристи в рока ще представи актуалния си проект на концерт на 4 февруари в зала "Фестивална". Организатор на събитието е Most of Evil Music. За най-заклетите фенове на Слаш,... прочети още »
27.11.201212:20

Звездите обичат да плетат, летят и готвят!

Плетенето хич не е звездно занимание, но седнете, за да не паднете от изненада от това колко много са знаменитостите, които се разтоварват с това „бабешко” хоби! Двете куки са средство за почивка на актрисите Катрин Зита-Джоунс, Сара Джесика-Паркър, Ума Търман, Джулиан Мур и дори на младата Дакота Фанинг. Към холивудските звезди... прочети още »
26.11.201217:51

Уникален танц на фенка на концерт на Стинг в Русия - видео

Стинг за пореден път демонстрира, че е перфектен изпълнител, музикант, шоумен, а не на последно място и джентълмен! На свой концерт в Краснодар, Русия, певецът подпали публиката с жеста си към по-разкрепостена фенка. По време на изпълнението на "Desert Rose", млада дама скочи на сцената до Стинг и страстно затанцува, но веднага... прочети още »
26.11.201217:17

Софи Елис-Бекстър пристига за Solar Christmas 2012

На 21-ви декември в зала "Арена Армеец" ще се проведе  коледното издание на най-големия фестивал за електронна музика у нас Solar. За първи път музикалната селекция на Solar Christmas ще включва освен сетовете на топ диджеи и концертно лайв изпълнение. За първия си концерт у нас ще пристигне една от най-атрактивните британски... прочети още »
26.11.201217:04

Яденето в офиса дразни най-много колегите

57% от британците споделят, че мразят колегата им да яде пред компютъра в офиса, показва ново проучване във Великобритания. Най-големият дразнител на работното място е обяда в офиса. Хапването пред компютъра предизвиква негативно отношение от страна на 57% от колегите. 26 на сто признават, че не харесват миризмата, която се носи от обяда на... прочети още »