Naomi Campbell прекъсна интервю заради личен въпрос

Naomi Campbell прекъсна интервю за списание, след като журналистът престъпил границата и задал неуместен въпрос за личния й живот.
 
Красавицата от модния подиум се съгласила да даде интервю относно новото й предаване, което ще започне да се излъчва по водеща американска телевизия. Нарастващата увереност на супермодела Naomi Campbell пред камерата й донесе предложение да води собствено ток шоу по една от големите американски телевизии.
 
Това става след успеха на телевизионното й състезание за модели "Лицето", в което тя съветва начинаещи манекенки и интервютата й за големи телевизии в рамките на кампанията Balance Diversity, които впечатлили ръководителите на телевизиите.
 
Но Campbell не се поколебала да изгони журналистката Kirsty Lang, след като той се отклонил от списъка с въпроси. Разговорът трябвало да продължи 30 минути, но на 17-та минута манекенката изведнъж станала, след като получила въпрос за бившия си приятел Владимир Доронин.
 
"Още преди да съм преполовила въпроса, тя ме прекъсна, като вдигна ръка, все едно е полицай, който спира трафика", разказва Lang. "Двамата пиари, които стояха в ъгъла също скочиха и започнаха да ме тикат към изхода... С това аудиенцията ми приключи". 

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023