Новини

23.10.201207:42

Depeche Mode се завръщат в София на 12 май 2013 г!

Легендарната английска група Depeche Mode (Депеш Мод) се завръща София на 12 май 2013 г.! Концертът на ню уейв лидерите ще бъде на стадион "Георги Аспарухов" и ще е част от бъдещето световно турне в подкрепа на очаквания през пролетта нов албум на групата. Това става ясно часове преди пресконференция в Париж, на която Дейв Геън и... прочети още »
22.10.201212:12

Марая Кери с №1 сингъл в Билборд

Суперзвездата Марая Кери вкара своя 16-ти сингъл под номер 1 в денс класацията на Билборд. Новият успех на поп иконата е с хита "Triumphant (Get` Em)”. Предишните хитове, оглавили същата класация са песните “Dreamlover”, “Fantasy”,  “Honey”, “We Belong Together”,... прочети още »
22.10.201210:48

Тризначките Вяра, Надежда и Любов влизат във VIP Brother

Сестрите Вяра, Надежда и Любов, спечелили третия сезон на Big Brother, ще изненадат VIP звездите в къщата с влизането си в шоуто. Тази вечер ще бъдат изгонени двама от четиримата номинирани - Фънки, Кристина Патрашкова, Багата или Ники Мартинов. Междувременно, съквартирантите не подозират какво ги чака. Вяра, Надежда и Любов ще превземат... прочети още »
22.10.201209:05

Нина Николина роди второ момиченце

Нина Николина стана майка за втори път, отново на момиченце. Малката Мария е проплакала на 21 октомври, в 6 часа сутринта в Майчин дом. Момиченцето е с перфектни мерки - висока е 50 сантиметра и тежи 3 килограма и половина. Майката и бебето се чувстват прекрасно. Мария е второто дете на певицата и Максим Попов. Първородната им дъщеря се... прочети още »
22.10.201208:50

Адел роди момченце

Певицата Адел стана майка. Тя е родила момченце от своя партньор Саймън Конеки. Щастливото събитие е станало в петък вечерта. Новината още не е потвърдена официално от семейството. Източник, близък до певицата, заяви, че Адел и Саймън са във възторг от раждането, а майката е на седмото небе от щастие. 24-годишната изпълнителка на... прочети още »
22.10.201208:12

Водещият Део замина за Еверест

Део пусна снимка във Фейсбук, на която позира пред най-високия връх в света - Еверест. Два дни водещият е чакал багажа си, след като е тръгнал на екскурзия в Непал.  Телевизионният водещ, за когото преди дни се появиха информации, че е скъсал с дългогодишното си гадже - певицата Лора Караджова, е качил още кадри от Непал, на които е... прочети още »
19.10.201216:28

МАХ официално удължава лятото, с Мария от Chambao на корицата си

3 седмици преди официално да пристигне в България за 3 концерта, слънчевата Мария от Chambao споделя пред списание МАХ за своя живот в Малага, за семейството и приятелите си и най-вече за голяма си любов – музиката. В едно специално интервю на главния редактор на МАХ – Георги Тошев ще можете да предусетите магията, която... прочети още »
19.10.201215:20

Сам Мендес: "Скайфол" е вдъхновен от "Черният...

Режисьорът Сам Мендес призна в интервю, че новият филм за Джеймс Бонд "007 Координати: Скайфол” е вдъхновен от "Черният рицар" на Кристофър Нолан. Режисьорът споделя, че според него колегата му Нолан е постигнал "нещо изключително” и "е променил индустрията" с филма за Батман. "Това, което... прочети още »
19.10.201214:56

Ума Търман кръсти дъщеря си Розалинд Аруша Аркадина Алталун Флоренс

Известната холивудска актриса Ума Търман е кръстила дъщеря си със странното дори и за знаменитости име -  Розалинд Аруша Аркадина Алталун Флоренс Търман-Бюсон. Името на детенцето със сигурност може да кандидатства и в надпревара за най-дълго име! В средната на юли звездата стана майка за трети път. Актрисата роди дъщеричка от... прочети още »
18.10.201216:08

Един месец до концерта на Дженифър Лопес у нас

Един месец дели родните фенове от първата им среща с мегазвездата Дженифър Лопес на родна територия Седящите места в столичната "Арена Армеец София" от 110 и 90 лева са на привършване. За разлика от тях, най-евтините билети – тези от 60 лева, вече са напълно изчерпани, съобщиха организаторите от Symphonics Entertainment... прочети още »
18.10.201214:59

Део и Лора са разделени

Певицата Лора Караджова и гаджето й Део са се разделили. Двамата са си дали временно почивка, въпреки че доскоро двойката се канеше да вдига сватба. Сега обаче водещият и поп изпълнителката са решили да се отдадат на творческите си проекти. Двойката е заедно от 8 години. В началато на тази година Лора дори се похвали, че вече мислят за... прочети още »