Новини

11.10.201210:22

Голият Хари донесe на Лас Вегас $23 млн.

Снимките на голия принц Хари са били видени от 154 милиона души и са осигурили на Лас Вегас безплатна реклама, която донесла на града приходи за около 14 милиона паунда (23 милиона долара). 28-годишният принц предизвика скандал, когато негови снимки, докато играе билярд на голо с няколко красавици бяха публикувани в интернет през август.... прочети още »
11.10.201210:18

Бионсе отказа мюзикъла на Клинт Истууд

Певицата Бионсе Ноулс отказа да участва в римейк на класическия мюзикъл "A Star is Born", режисиран от Клинт Истууд. Първоначално звездата беше потвърдила своето участие в четвъртия поред римейк на лентата, но вчера Бионсе обяви, че се отказва от проекта. Източници, близки до нея, потвърдиха новината, обяснявайки, че решението е... прочети още »
11.10.201210:14

Eлтън Джон загуби дело за клевета

Сър Елтън Джон загуби съдебната битка с британския вестник "Таймс", което звездата заведе за клевета. Музикантът предявил съдебен иск срещу изданието, което публикувало, че Елтън избягвал да си плаща данъците. Статиите, отпечатани във вестника през юни, увреждали репутацията на звездата, който твърди, че никога не е наемал... прочети още »
11.10.201210:05

Аврил Лавин е бременна

Певицата Аврил Лавин ще става майка за първи път. Неотдавна феновете се зарадваха на неочаквана новина – певицата Аврил Лавин и фронтменът на бандата Nickelback Чад Крьогер са се сгодили. След като известната двойка призна официално чувствата си и намерението да остане заедно завинаги, се появиха слухове, че двамата ще стават... прочети още »
11.10.201208:52

Британката Адел е най-въртяната певица в САЩ

Хитът на Адел "Rolling In The Deep” стана песен на годината в САЩ на наградите BMI. Песента, написана заедно с Пол Епуърт, беше отличена на церемония в Лондон, след като стана най-въртяната песен по американските телевизии и радиа за 2011 г. По данни на BBC "Rolling In The Deep” е въртяна 1,35 милиона пъти само през... прочети още »
10.10.201219:15

Жан-Клод Ван Дам влиза във Vip Brother?

След като зрителите на Vip Brother 2012 имаха възможността да се насладят на присъствието на секссимвола Памела Андерсън (Pamela Anderson), сега продуцентите на шоуто преговарят за участието на друга суперзвезда, а именно Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme), пише avtora.com. България е сред любимите дестинации на актьора, който снима... прочети още »
10.10.201219:11

Риана и Ники Минаж с най-много номинации за American Music Awards 2012

Певицата Риана оглави списъка с кандидатите за Американски музикални награди (AMA), които ще бъдат връчени на 18 ноември в Лос Анджелис на церемонията, предавана на живо по телевизията. Звездата от Барбадос има най-много номинации и за европейските награди на Mtv. 24-годишната Риана е номинирана в общо 4 категории, сред които за... прочети още »
10.10.201213:03

Нана в откровено интервю пред Ива Дойчинова за предаването...

"Когато човек се сблъска със смъртта, като един челен удар с висока скорост, се замисля, освен за хората, които обича, и какво ще му липсва евентуално. Понякога си затварям очите и се питам дали и там е тихо, дали е тъмно... и си казвам: Господи, как ще ми липсва музиката! И за това си казвам, дано и там има музика. Дано!" Днес... прочети още »
10.10.201211:43

The Rolling Stones пускат чисто нов сингъл

The Rolling Stones пускат чисто нов сингъл, предаде nme.com. Песента се казва "Doom and Gloom" и се завърта утре – 11 октомври, по Би Би Си Радио 2. След това парчето ще бъде достъпно в интернет. Песента ще влезе в предстоящия албум на бандата, в който ще бъдат събрани най-големите им хитове. Компилацията се казва... прочети още »
10.10.201208:09

Ива Дойчинова кани гостите от днес в "Каре от запаса"

Празничното предаване на Радио FM+ "Каре от запаса" от днес е в ръцете на водещата с най-топлия глас в ефира - Ива Дойчинова. Тя е подготвила силен отбор от гости, с които подобаващо ще празнуваме 20 години Радио FM+! Традиционно ще се върнем в годините назад с гласовете от старта на FM+. Днес Ива ще си поговори с Иван Илиев -... прочети още »
10.10.201207:18

Робърт де Ниро пристигна в София

Един от най-големите в световното кино Робърт де Ниро пристигна в столицата ни късно снощи. 45 минути след полунощ актьорът се появи на ВИП-а на летище София и остана безмълвен пред многото журналисти и фенове, които го чакаха часове наред. Звездата от "Шофьор на такси" и "Разяреният бик" изглеждаше стъписан от огромния... прочети още »