Журито в X Factor впечатлено от прослушванията

Прослушванията на живо в X Factor приключват утре, 20 август, а кандидадите за слава се изправят пред четиримата съдии –Мария Илиева, Саня Армутлиева, Заки Соколов и Любо Киров.
 
В рамките на 6 дни пред журито ще се изправят над 250 кандидати. Най-много таланти са от София, следвани от участниците от Варна, Пловдив, Русе и Бургас. Не всички претенденти обаче, явили се на кастингите по градове, ще намерят своето място на предстоящите прослушвания на живо. Голяма част от тях не бяха допуснати да продължат, тъй като бяха под разрешената възраст – 16 години. Сред тях бе и дъщерята на Ива Екимова – Дара. Макар да показа обещаващи музикални умения и да впечатли комисията на X Factor с хитове на Rihanna и Jessie J, тя не успя да продължи напред заради своите 12 години.
 
30-годишен мъж успя да смае журито и публиката с уникалния си глас и харизматично присъствие на сцената. Полуруснак по произход и програмист на интернет приложения по професия, той решава да се откъсне от забързания ритъм на столицата и да заживее в смолянското село Соколовци. Особняк на пръв поглед, разговорът с него събуди известна снизходителност у журито. Скоро тя тотално бе опровергана от изумително мощния глас и необичайната сценична харизма, когато мъжът с лекота изпълни една от най-трудните песни на всички времена – "Caruso” на великия Лучано Павароти, изправи на крака публиката, остави без думи журито и успя да разплаче неутешимо най-безкомпромисния съдия в шоуто - Саня Армутлиева.
 
24-годишната сестра на певицата Криста, която не само че изумително прилича на нея, но и по нищо не отстъпва от певческия й талант и харизма, се яви в шоуто като конкурентка на приятеля си. И въпреки че и двамата получиха категорично "Да“ от всички членове на журито, съдиите решиха да ги предзвикат и да проверят дали дуетно ще се представят така добре, както самостоятелно. Импровизираното им дуетно изпълнение на вечния хит на Силвия Кацарова "Огън от любов” развълнува всички в залата и накара публиката да пее в един глас.
 
Любовна раздяла също не подмина сцената на X Factor. Двама влюбени младежи излязоха на сцената заедно като дует и слязоха от нея разделени, заради оценката на журито. Докато 23-годишното момиче от Батак не успя да впечатли журито, нейният 21-годишен партньор на сцената и в живота успя да се хареса на трима от съдиите и те решиха да допуснат напред в надпреварата само него. Емоционалната развръзка разплака двамата участници и остави в дилема момчето дали да продължи сам в шоуто, без своята любима.
 
Виетнамец, момиче от Танзания, нигерийка, бесарабска българка от Молдова и полусръбкиня се включиха в надпреварата за голямата сцена на световното музикално шоу.
 
Рускиня, която е изоставила професионалния си живот в родината и идва в България заради любовта към бъдещия й съпруг, се качи на сцената буквално дни, преди да сключи брак със своя любим. Дали успя да впечатли журито и защо годеникът й я изнесе на ръце от сцената, кои от участниците ще продължат в шоуто, ще се разделят ли сценично двамата младежи, и сама или в дует с приятеля си ще продължи сестрата на Криста – всичко това предстои да разберем наесен.

Свързани новини

Българин покори "Х Фактор Финландия"

21.03.2018

Невена от X Factor с дебютно парче

04.09.2015

Чуй новия сингъл на Славин от X Factor

30.08.2015

Очаквайте довечера в X Factor

19.09.2013

Tony Carreira идва у нас за X Factor

03.09.2013