X Factor стартира на 9 септември

9 септември е датата, на която стартира X Factor, обяви продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. Освен вълнуващи лични истории, той обеща, че вторият сезон вече дава заявка за много сериозни кандидати и музикални битки.
 
Доказателство за това е дъщерята на българската актриса, певица и писателка Ваня Щерева – 16-годишната Мила. Тя също се яви на прослушванията в X Factor и призна, че мечтае да стартира собствена музикална кариера. Мила впечатли журито със собствена интерпретация на вечния хит на Chris Isaak "Wicked Games”. Сцената на X Factor изобщо не я  притесни – тя бе по-спокойна дори от майка си, която я чакаше зад сцената и се вълнуваше повече от нея. След изпълнението й Заки призна, че се е чувствал като на концерт на световен изпълнител.
 
Още една наследничка на известен музикант доказа, че талантът се наследява. Виктория на 16 години, дъщерята на Господин Господинов – Гепи от група Стейн, взриви публиката с мощния си глас и скромно поведение. Саня Армутлиева веднага откри в нея потенциала на бъдеща звезда и заяви, че Виктория е готова да влезе в студио и е сигурна, че ще я види на големия финал.
 
Близначките Влади и Алекс бяха сред най-атрактивните дуети, които се явиха до този момент на прослушванията в X Factor. Въпреки че са сестри, двете признаха, че никога не са пели заедно, а решението им да се явят на кастинга е било съвсем неочаквано – буквално 10 дни преди началото. Те изпяха "Use Somebody” на Kings of Leon и буквално накараха журито да ги разцелува. Мария ги определи като нейната награда за деня и даде най-категоричното си "Да” за вокална група.
 
Прослушванията на живо приключиха - сега предстои и следващият най-изтощителен етап – тренировъчните лагери. За това какво се случва там, можете да разчитате, че ще ви държим в течение.

Свързани новини

Българин покори "Х Фактор Финландия"

21.03.2018

Невена от X Factor с дебютно парче

04.09.2015

Чуй новия сингъл на Славин от X Factor

30.08.2015

Очаквайте довечера в X Factor

19.09.2013

Tony Carreira идва у нас за X Factor

03.09.2013