Новини

03.04.201213:27

Адам Ливайн от Maroon 5 се раздели с топ модел

Вокалистът на прочутата поп-рок група "Maroon 5" Адам Ливайн се раздели с приятелката си Анна Вялицина. Сексапилният рокаджия започна да се среща с красивата рускиня, която е от топ моделите на "Виктория Сикрет", в началото на 2010 г. Двамата се запознали на парти и искрата веднага пламнала, но наскоро са решили да се... прочети още »
03.04.201212:25

Ирина Флорин с нов сингъл

Ирина Флорин се завръща с най-новия си сингъл, озаглавен "Градска Колекция". Песента е вдъхновена и посветена на градската жена, на забързания й градски ритъм и ежедневие, в което лесно Тя "...започва да събира колекция сърца...” Ирина Флорин е артист, чийто песни са сред най-големите поп хитове в съвременната ни... прочети още »
03.04.201209:39

Варна е на 5 място по красавици в световна класация

Морската ни столица Варна се изкачи на престижното пето място в класация  за най-красиви жени в света! Подборът на 10-те града с най-много красавици е съставен от сайта Травълърс Дайджест (Travelers Digest). Челната позиция е за украинската столица Киев, описвана като мястото, на което ще се изумите, че съществуват толкова красиви... прочети още »
03.04.201209:14

Риана поумня! Пак е брюнетка

Прическата на Риана (Rihanna) е преминала през толкова много трансформации, специално от лятото на 2010 г., че вече забравихме как барбадоската красавица изглежда най-естествена. Сега Риана ни изненада приятно, като публикува в Туитър съвсем нова снимка, която показва, че се завръща към тъмния цвят на косата си, с типична за нея прическа... прочети още »
03.04.201209:12

Ярки и тесни панталони са хит този сезон

Ярките панталони тип "цигара", прилепнали изцяло по крака, ще са основна модна тенденция тази пролет. Модните цветове при панталоните през сезона са жълто, яркозелено или оранжево. Актрисата Джесика Алба беше дадена за пример от модните критици като звездата, която определено следи и прилага всички тенденции за сезона. През... прочети още »
03.04.201208:51

Ще плащаме за Farmville

Собственикът на Farmville реши да направи една от най-популярните си игри платена. Целта е да се избегнат евентуалните загуби при излизането на "фермата" и други онлайн игри от социалната мрежа Facebook. Въвежда се първоначална такса от $5 за създаването на акаунт. Спират се и безплатните подаръци, съобщава kaldata. Обмисля се... прочети още »
03.04.201208:45

54-годишният Алек Болдуин се сгоди

Алек Болдуин се сгоди. Актьорът, който навърши 54 години е предложил брак на приятелката си, инструкторката по йога Хилария Томас и тя приела. "Да, вярно е. Алек предложи брак на Хилария този уикенд и те са много щастливи като новосгодена двойка. Алек има рожден ден днес и това е прекрасен начин да го отпразнува", съобщи... прочети още »
03.04.201208:41

Адел скоро пуска нов сингъл

Британската певица Адел планира да пусне нов сингъл по-късно тази година. Изпълнителката, чийто дебютен албум "19" излезе през 2008 г., последван през 2011 г. от грандиозния успех на албума "21", ще издаде песен до края на 2012 г., но не очаква да пусне пълен албум в идните две години. В отговор на въпрос дали... прочети още »
03.04.201208:35

Националният балет на Испания ще танцува в НДК на 5 и 6 април

Най-грандиозната танцова формация на Испания - нейният Национален балет, пристига в София за два спектакъла на 5 и 6 април, съобщават организаторите от БГ Саунд Стейдж. Зала 1 на НДК ще бъде разтърсена от огнените танци на най-добрите фламенко танцьори. Те ще играят две от най-прекрасните си творби – Dualia с La leyenda. Четиридесетте... прочети още »
02.04.201214:33

Лора Крофт: Отказването от цигарите не означава да спреш да си ги...

Да спреш цигарите, означава да спреш да ги пушиш, а не да спреш да си ги купуваш! Като заклет непушач, аз не разбирам защо им е толкова трудно на хората да спрат да пушат. Но разбирам, че някои минават доста тънко като “спират”. За да не пушат, не си купуват и само “дрънчат” цигарки от другите. Тук да кажа, че това не... прочети още »
02.04.201212:26

"Игрите на глада", секс уроците на Кънчо и новините за...

"Игрите на глада" със сигурност бе най-очакваният филм тази година и манията, естествено, обхвана и България. В класацията на най-четените статии за месец март, публикацията, че билетите за предпремиерните прожекции на филма се разграбват, спечели най-голямо читателско внимание. Брошурата "Приключенията на Кънчо"... прочети още »