Новини

17.04.201210:59

Анджелина Джоли и Брад Пит се сгодиха

Холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит са се сгодили, но засега не са определяли дата за сватбата, потвърди тяхната говорителка. Според нея годежът е бил по-скоро "обещание за бъдещето" между 36-годишната Джоли и 48-годишния Пит. Двойката, наричана от светските издания Бранджелина, е заедно от 2005г. и има 6 деца, 3 от... прочети още »
17.04.201209:21

И красотата стана жертва на кризата

Красотата ще спаси света, но дали ще ни спаси и от кризата? Отговорът е не, поне за Швейцария, където тазгодишният конкурс "Мис Швейцария" бе отменен заради липсата на средства. Да, Швейцария е страната на шоколадите, банките и часовниците, обаче е криза. "Нямаме достатъчно средства за провеждането на конкурса", съобщи... прочети още »
17.04.201207:57

Шакира е най-сексапилната звезда

Колумбийската дива Шакира оглави класация на списание Los Angeles Weekly, което публикува топ 20 на най-сексапилните представители от света на музиката на всички времена. Шакира е начело на най-горещата класация, след като удари пика на своята популярност през последното десетилетие. 35-годишната изпълнителка има ливански корени, родена е... прочети още »
12.04.201217:57

Адел и Даниел Радклиф най-богатите млади звезди на Острова

Състоянието на музикалната сензация Адел е нараснало с 14 милиона паунда през последните 12 месеца и това я превръща в най-богатата млада изпълнителка във Великобритания. 23-годишната певица оглави класацията на "Сънди Таймс" за най-богатите млади звезди благодарение на огромния успех на албума й "21", който беше... прочети още »
12.04.201215:56

Фенки обсаждат звездата от "Талисманът" Зак Ефрон

Филмът "Талисманът" (The Lucky One) направи своята премиера в Мелбърн, Австралия. Събитието се превърна в истински митинг от разгорещени тийнейджърки, които бяха готови на всичко, за да се доберат до любимеца си Зак Ефрон, който е една от звездите в лентата. Предлагаме ви разказ в снимки: Филмът е на номинирания за... прочети още »
12.04.201215:16

ZAZ: "Щом пея, значи съм щастлива!"

По-малко от месец и половина остава до концерта на френската сензация ZAZ (Изабел Жофруа) в София. На 30 май французойката ще излезе с бандата си на сцената на Зала 1 на НДК, съобщиха организаторите от Teren Music. ZAZ или новото френско чудо, както медиите я наричат, не престава да обикаля света, откакто си спечелва световна популярност,... прочети още »
12.04.201214:36

И bTV ще съди продуцентите на "Господари на ефира"

Би Ти Ви ще предприеме съдебни действия срещу компанията "Глобал вижън", ако продуцентите й Магърдич Халваджиян, Джуди Халваджиян и Асен Нанков не разрешат публичното публикуване на договорите между двете страни. Това съобщи на сайта си телевизията по повод обвиненията на частната компания, че е цензурирала съдържанието на... прочети още »
12.04.201210:50

Диджеите от Groove Armada са най-новите попълнения на Elevation 2012

Списъкът от качествени артисти на Elevation Music Festival 2012 продължава да расте. Новите артисти, които ще се качат на главната сцена наред с Erykah Badu, Fatboy Slim, Kosheen, Chambao и Nneka, са Groove Armada. Електронното лондонско денс дуо Groove Armada (Том Финдли и Анди Кейто), което през септември 2010 година, официално обяви,... прочети още »
12.04.201210:24

Марк Антъни подаде молба за развод с Дженифър Лопес

Латино певецът Марк Антъни подаде молба за развод с певицата и актриса Дженифър Лопес, слагайки край на седемгодишния им брак, предаде Ройтерс. Антъни е подал молбата с истинското си име Марко Мунис в лосанджелиски съд в понеделник, като се е позовал на непреодолими различия. Двойката обяви още през юли миналата година, че се... прочети още »
12.04.201208:56

Закриха делото за смъртта на Уитни Хюстън

Полицията в Бевърли Хилс закри делото за смъртта на Уитни Хюстън (Whitney Houston), починала на 11 февруари при загадъчни обстоятелства. 48-годишната RnB звезда бе открита мъртва във вана в хотелска стая в Бевърли Хилс, Лос Анджелис. В хода на разследването беше установено, че смъртта й не е настъпила в резултат на криминално деяние.... прочети още »
12.04.201208:20

Господарите завеждат дело срещу bTV

В най-скоро време ще заведем дело срещу bTV. С тези думи съсобственикът на "Глобъл Вижън" Маги Халваджиян завърши пресконференцията, дадена от екипа на свалените от екран предавания – "Господари на ефира" и "Пълна лудница". В емоционално изказване актьорът Димитър Рачков заяви: “Тенденциозно,... прочети още »