Новини

20.04.201219:56

Europe с концерт в София на 15 юни

Europe пристигат за концерт у нас на 15 юни, съобщиха организаторите от Most of Evil. Преди 20 години бандата превзе света, а след това изведнъж изчезна от музикалната сцена. Днес, с нов дух и модерен тежък саунд, Europe се завръщат, за радост на верните си почитатели. Порасналите момчета отново са на старта за ново обратно... прочети още »
20.04.201213:12

Адел с 18 номинации на наградите Билборд

Британската певица Адел достигна нови висоти, получавайки рекордните 18 номинации за предстоящите музикални награди на Билборд. Многократната носителка на Грами, която беше обявена за една от най-влиятелните личности според списание "Тайм", ще се състезава в няколко категории. Останалите лидери с най-много номинации са Риана, Уил... прочети още »
20.04.201212:43

Сандали сабо ще са хит през това лято

През наближаващите горещи седмици дамските сандали сабо ще бъдат основната тенденция. На мода ще бъдат класическите и обувки с ниска подметка. На жените, които предпочитат да носят висока обувка, стилистите препоръчват да изберат платформа не по-висока от 10 см. В цветовата палитра ще доминират оранжево-жълтите тонове. По-дръзките модни... прочети още »
20.04.201212:30

Претендентите за "Златна палма" в Кан

Филмовият фестивал в Кан представи списъка с ленти, които ще се съревновават за "Златната палма" в периода от 16 до 27 май. Победителят ще се излъчи от журито, оглавявано от италианския режисьор Нани Морети. Ето и двадесет и двете заглавия, които ще се борят за отличието: – "Moonrise Kingdom", Уес Андерсън,... прочети още »
20.04.201211:56

Гари Барлоу очаква четвъртото си дете

Гари Барлоу разкри, че четвъртото дете, което очакват със съпругата му Доун, ще е момиче. Певецът и съпругата му обявиха пола на бебето в социалната мрежаTwitter, както напоследък е много модерно да правят зваздите, за да съобщават лични новини на широката публика. Барлоу и съпругата му Доун сключиха брак през 2000 г. Най-голямото им дете е... прочети още »
20.04.201210:07

Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Жената в черно" (Woman in black) Даниъл Радклиф излиза уверено от сянката на Хари Потър и от амплоато си на тийнейджърски идол с един различен и изненадващ филм – мрачна и зловеща викторианска история с духове. Прочетете още за филма тук. "Хавър" (The Havre) Едно предложение за естетско кино от ексцентрика... прочети още »
20.04.201209:19

Бионсе се връща на училище

Американската поп звезда Бионсе се връща отново на училищната скамейка. Контактмюзик информира, че певицата била забелязана да влиза в сградата на образователен комплекс на ул. West 35th в Ню Йорк. Изпълнителката на хита "Halo” е видяна с лаптоп в ръка и предизвика коментарите, че може би ще се запише отново на училище. Бионсе... прочети още »
19.04.201215:26

Първият роден адвокатски сериал тръгва от 25 април

Първият български адвокатски сериал на име "Кантора "Митрани" тръгва от 25 април по ТВ7, като първият епизод от него бе официално представен днес пред медиите в сградата на Съюза на юристите в България, предаде dnevnik.bg. Главният герой на име Берто Митрани (Любомир Младенов) е стар и много опитен софийски адвокат, който... прочети още »
19.04.201212:22

Снимки на Пипа Мидълтън от маскен бал в Париж пак разбуниха...

Снимки от маскен бал в Париж, където е била Пипа Мидълтън - сестрата на херцогинята на Кембридж Катрин, предизвикаха поредна шумотевица около по-малката сестра Мидълтън във Великобритания. Снимките публикувани от Daily Mail по информация от френската преса, показват жени в костюми от 18-и век с големи деколтета, позиращи с мъже в натруфено... прочети още »
19.04.201210:31

Скарлет Йохансон се омъжва пак

Приятелят на актрисата Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson) е на път да й предложи брак, съобщават британски издания. 38-годишният рекламен агент Нейт Тейлър иска да направи актрисата своя съпруга след само шест месечна връзка. "Те са фантастична двойка и Скарлет е много щастлива за първи път от дълго време", разкри запознат... прочети още »
19.04.201210:25

Бранджелина празнуват годежа си островите Галапагос

Анджелина Джоли и Брад Пит, които миналата седмица обявиха, че ще се женят, отпразнуваха годежа си на островите Галапагос, съобщават британски медии. Двойката замина за екзотичното място заедно с шестте си деца. "Бяхме информирани, че семейството ще пристигне на летището в Балтра, а след това ще се отправят към вила на островите... прочети още »