Новини

23.04.201216:07

Почина Хачо Бояджиев

На 80-годишна възраст почина големият телевизионен режисьор академик Хачо Бояджиев. На 20 януари тази година Хачо Бояджиев бе удостоен с отличието "Златен век" на Министерството на културата. Той получи престижната награда заедно с режисьорката Адела Пеева за принос в развитието на българската култура. За 80-годишния юбилей на... прочети още »
23.04.201215:30

"Мисли като мъж" детронира "Игрите на глада"

Романтичната комедия "Мисли като мъж" оглави боксофис класацията в САЩ и Канада този уикенд с приходи от продажбата на билети в размер на 33 милиона долара. Продукцията по едноименния роман на Стив Харви, с участието на музикалните звезди Крис Браун и Кели Роулънд в две от главните роли, измести от челната позиция филма... прочети още »
23.04.201214:58

Карла Бруни заприличала на катерица

Карла Бруни, съпругата на настоящия френски президент и кандидат за следващ мандат Никола Саркози, гласува на изборите вчера и появата й предизвика вълна от остри реакции. От чертите на бившия супер модел не е останало почти нищо. Скулите на първата дама на Франция са много опънати, а очите й са с котешка форма. Много от хората в... прочети още »
23.04.201214:09

Виктория Бекъм стана и дизайнер на коли

Британската модна дизайнерка Виктория Бекъм стана и дизайнер и на автомобили. Тя заяви, че е мислила за съпруга си  -  футболиста Дейвид Бекъм, когато е работила върху външния вид на новия модел на Рейндж Роувър - Evoqu.  Бившата певица от Спайс Гърлс беше в Пекин, където представи автомобила. Специалното издание на колата е... прочети още »
23.04.201211:39

Дивна и Рут Колева разбиха статуквото на родната музикална сцена

Младите лица на българската музикална сцена - Дивна и Рут Колева - грабнаха най-много статуетки на тазгодишните музикални награди на БГ Радио, предаде БГНЕС. 14-годишната Дивна спечели наградите за дебют и "Най-добра песен" за "Ти не можеш да ме спреш" ft. Миро и Криско. Малолетната изпълнителка не успя да скрие... прочети още »
21.04.201215:15

След дълбините, Джеймс Камерън отива и в Космоса

Председателят на борда на директорите на Google Ерик Шмит и съоснователят на компанията – милиардерът Лари Пейдж, обединяват усилията си с холивудския режисьор Джеймс Камерън и други инвеститори в амбициозен космически проект, чиято цел е търсенето на природни богатства в Космоса. Повече детайли по изследователския план ще бъдат... прочети още »
21.04.201213:58

Emeli Sandé представи клипа на "My Kind of Love"

Сензацията на британската музикална сцена Емели Сандей (Emeli Sandé) представи клипа на четвъртия сингъл от дебютния си албум "Our Version of Events". "My Kind of Love" е прочувствена балада за разлика от превърналите се в хитове "Read All About It" ft. Professor Green, "Heaven" и "Next To... прочети още »
21.04.201213:33

Виж събитията от седмицата в снимки

В началото на седмицата поп звездата Риана публикува във Фейсбук десетина супер секси снимки от лятната си ваканция на Хаваите. Певицата не спира с провокациите, тъй като само един ден по-рано барбадоската дива направи луд купон в публиката, а и на сцената на фестивала Coachella в Калифорния. Най-големият рок фест в САЩ, с който се открива... прочети още »
21.04.201212:52

Лана Дел Рей направи кавър на песен на Kasabian

В ефира на BBC Радио 1 американската певица Лана Дел Рей (Lana Del Rey) изненада феновете си, като изпя една от последните песни на инди рок бандата Kasabian "Goodbye Kiss".  Американката призна, че всичките й приятели са фенове на британската група, а тя от своя страна не ги е слушала. Когато чула за първи път "Goodbye... прочети още »
21.04.201212:46

Последно сбогом на Наум Шопов

Близки, колеги и почитатели си вземат последно сбогом днес с Наум Шопов. Поклонението пред актьора е от 12.00 до 15.00 часа в Народен театър „Иван Вазов”, съобщиха от Съюза на артистите. Наум Шопов почина в сряда на 81-годишна възраст заради сърдечни проблеми. Публиката ще го запомни с десетките му превъплъщения на сцената и... прочети още »
21.04.201212:32

Армани шие костюмите за турнето на Лейди Гага

Джорджо Армани създаде поредица от много екстравагантни сценични костюми за Лейди Гага и турнето й в Азия, което е част от световната обиколка на звездата. Както знаете, датата на българската спирка е 14 август, а мястото - стадион Васил Левски. Украшенията по дрехите на певицата ще бъдат от метал и огледални плочки, плексиглас, прилепващ... прочети още »