Новини

27.04.201210:32

Магнетичните HOOVERPHONIC идват за концерт във Военния клуб

Трип хоп групата HOOVERPHONIC ще изнесе първия си концерт в България на 11-ти май 2012 г., като част от музикалнaта платформа My Beat на уиски Ballantine's. "Живеещи, за да композират. Винаги търсещи максималното забавление. Издаващи завладяваща и изпълнена с много страст музика. Концерти, които са едно незабравимо изживяване,... прочети още »
27.04.201210:21

Саксофонистът на "The Killers" се самоуби

Саксофонистът на рок групата The Killers почина в дома си в Лас Вегас, след като се прострелял в главата, съобщи говорителка на съдия-следователя в окръг Кларк. Томас "Томи" Март (33 г.), който свиреше на саксофон по време на турнетата на The Killers между 2008 и 2010 г., и в албумите им "Sam`s Town" и "Day &... прочети още »
27.04.201208:47

Препоръчваме ви да гледате на кино:

Бел Ами (Bel Ami) "Бел Ами” е сериозен филм и предизвикателство, което Робърт Патинсън посреща успешно, тъй като показва, че вече е пораснал за тийнейджърски драми. Текстът на Ги дьо Мопасан е много сложен, но филмът успява да достигне и до феновете на Патинсън от "Здрач". На младия актьор партнират ветеранките Кристин... прочети още »
27.04.201208:42

Шон Пен с награда за хуманитарната си дейност в Хаити

Американският актьор Шон Пен получи награда от форум на нобелови лауреати за мир. Той беше отличен за хуманитарната си дейност в помощ на пострадалите от разрушителното земетресението в Хаити. Шон Пен получи отличието по време на световната среща на високо равнище за мир, която се провежда в Чикаго. Наградата му беше връчена от бившия... прочети още »
26.04.201218:06

Поли Генова ще бъде принцесата в най-новия български мюзикъл...

Звездите от българската музикална и театрална сцена Поли Генова, Дони и Ненчо Балабанов ще изпълнят главните роли в най-новия български мюзикъл "Аладин" на сцената на Музикалния театър. "Аладин” е най-новият мюзикъл в България, с изцяло българска авторска музика, текст и сценография. Мащабната продукция се подготвя от... прочети още »
26.04.201217:07

Дарън Аронофски събира екипа за филма си "Ной"

Режисьорът Дарън Аронофски е поканил актрисата Сирша Ронан да се включи към екипа, който ще заснеме филма "Ной". Ирландската млада актриса е позната у нас най-вече с участието си в "The Way Back" с Ед Харис и Колин Фарел, който в голямата си част бе заснет в киноцентър "Бояна". В лентата на Аронофски ролята... прочети още »
26.04.201216:02

Кои са най-сексапилните професии?

Най-сексапилната женска професия, според руснаците, е на стриптизьорката, а най-горещите мъже са фитнес инструкторите. Данните са от анкета, която е съставена на базата на участието на 1839 човека от различни региони в Русия.  Стриптизьорката печели с 30 на сто от гласовете. Второто място си разделят стюардесите и фотомоделите с по... прочети още »
26.04.201215:35

Младок от "One Direction" е най-желан за брак на Острова

Хари Стайлс от групата "One Direction" оглави класацията на най-желаните ергени във Великобритания, като спечели 73 процента от гласовете на анкетираните, съобщи Фимейл фърст. С четири процента след него е принц Хари, следван от Ръсел Бранд и Аштън Къчър. Челната десетка се допълва от музикантът и радиоводещ Стив Джоунс и... прочети още »
26.04.201215:22

Лейди Гага ще прави телефонен секс по време на турнето си

Ексцентричната певица Лейди Гага (Lady Gaga) е опаковала в багажа си подбрано секси бельо, за да радва приятеля си Тейлър Кини от разстояние, докато самата тя е на световно турне, пише в. "Сън". На 27 април изпълнителката тръгва на световна обиколка, включваща 110 концерта. Турнето й започва от Сеул, Република Корея. На 14 август... прочети още »
26.04.201215:05

Спипаха рапърът Wiz Khalifa с марихуана

Полицията хвана Уиз Калифа (Wiz Khalifa) - рапърът, който участва в последния сингъл на Maroon 5, с марихуана, съобщава nme.com. Полицията посетила хотелската стая на изпълнителя в "Холидей Ин” в Нашвил, след като получила оплакване от други гости на хотела за силната миризма на трева, която се разнасяла от апартамента на... прочети още »
26.04.201214:10

Maroon 5 постави рекорд с новия си сингъл

Поп-рок групата Maroon 5 постави рекорд, като успя да продаде повече от 490 000 дигитални копия от една песен в рамките на една седмица, съобщава Contactmusic. Постижението бе записано с парчето "Payphone”, което веднага след излизането си, се озова директно на третата позиция в класацията Billboard Hot 100. Песента... прочети още »