Новини

23.04.201211:39

Дивна и Рут Колева разбиха статуквото на родната музикална сцена

Младите лица на българската музикална сцена - Дивна и Рут Колева - грабнаха най-много статуетки на тазгодишните музикални награди на БГ Радио, предаде БГНЕС. 14-годишната Дивна спечели наградите за дебют и "Най-добра песен" за "Ти не можеш да ме спреш" ft. Миро и Криско. Малолетната изпълнителка не успя да скрие... прочети още »
21.04.201215:15

След дълбините, Джеймс Камерън отива и в Космоса

Председателят на борда на директорите на Google Ерик Шмит и съоснователят на компанията – милиардерът Лари Пейдж, обединяват усилията си с холивудския режисьор Джеймс Камерън и други инвеститори в амбициозен космически проект, чиято цел е търсенето на природни богатства в Космоса. Повече детайли по изследователския план ще бъдат... прочети още »
21.04.201213:58

Emeli Sandé представи клипа на "My Kind of Love"

Сензацията на британската музикална сцена Емели Сандей (Emeli Sandé) представи клипа на четвъртия сингъл от дебютния си албум "Our Version of Events". "My Kind of Love" е прочувствена балада за разлика от превърналите се в хитове "Read All About It" ft. Professor Green, "Heaven" и "Next To... прочети още »
21.04.201213:33

Виж събитията от седмицата в снимки

В началото на седмицата поп звездата Риана публикува във Фейсбук десетина супер секси снимки от лятната си ваканция на Хаваите. Певицата не спира с провокациите, тъй като само един ден по-рано барбадоската дива направи луд купон в публиката, а и на сцената на фестивала Coachella в Калифорния. Най-големият рок фест в САЩ, с който се открива... прочети още »
21.04.201212:52

Лана Дел Рей направи кавър на песен на Kasabian

В ефира на BBC Радио 1 американската певица Лана Дел Рей (Lana Del Rey) изненада феновете си, като изпя една от последните песни на инди рок бандата Kasabian "Goodbye Kiss".  Американката призна, че всичките й приятели са фенове на британската група, а тя от своя страна не ги е слушала. Когато чула за първи път "Goodbye... прочети още »
21.04.201212:46

Последно сбогом на Наум Шопов

Близки, колеги и почитатели си вземат последно сбогом днес с Наум Шопов. Поклонението пред актьора е от 12.00 до 15.00 часа в Народен театър „Иван Вазов”, съобщиха от Съюза на артистите. Наум Шопов почина в сряда на 81-годишна възраст заради сърдечни проблеми. Публиката ще го запомни с десетките му превъплъщения на сцената и... прочети още »
21.04.201212:32

Армани шие костюмите за турнето на Лейди Гага

Джорджо Армани създаде поредица от много екстравагантни сценични костюми за Лейди Гага и турнето й в Азия, което е част от световната обиколка на звездата. Както знаете, датата на българската спирка е 14 август, а мястото - стадион Васил Левски. Украшенията по дрехите на певицата ще бъдат от метал и огледални плочки, плексиглас, прилепващ... прочети още »
21.04.201212:23

Пускат билетите за Лейди Гага на 27 април в 10 часа

Лейди Гага избра София за мястото, откъдето да стартира европейското й турне. С наближаването на концерта на Националния стадион "Васил Левски" на 14 август все повече се заплитат и фантазиите около сюжета, който певицата ще предложи на публиката. Днес стана известно, че именитият дизайнер Джорджо Армани е проектирал изключително... прочети още »
20.04.201219:56

Europe с концерт в София на 15 юни

Europe пристигат за концерт у нас на 15 юни, съобщиха организаторите от Most of Evil. Преди 20 години бандата превзе света, а след това изведнъж изчезна от музикалната сцена. Днес, с нов дух и модерен тежък саунд, Europe се завръщат, за радост на верните си почитатели. Порасналите момчета отново са на старта за ново обратно... прочети още »
20.04.201213:12

Адел с 18 номинации на наградите Билборд

Британската певица Адел достигна нови висоти, получавайки рекордните 18 номинации за предстоящите музикални награди на Билборд. Многократната носителка на Грами, която беше обявена за една от най-влиятелните личности според списание "Тайм", ще се състезава в няколко категории. Останалите лидери с най-много номинации са Риана, Уил... прочети още »
20.04.201212:43

Сандали сабо ще са хит през това лято

През наближаващите горещи седмици дамските сандали сабо ще бъдат основната тенденция. На мода ще бъдат класическите и обувки с ниска подметка. На жените, които предпочитат да носят висока обувка, стилистите препоръчват да изберат платформа не по-висока от 10 см. В цветовата палитра ще доминират оранжево-жълтите тонове. По-дръзките модни... прочети още »