Новини

12.12.201116:02

Мъжете се плашат от пералнята, а жените от компютъра

Проучване, обхванало 2 000 души, установи, че един от най-ужасяващите уреди за една четвърт от мъжете е пералнята. Почти толкова сложни за опериране за силния пол са печката, грилът, сушилнята и ютията, като в списъка, на шега или не, няма нито един високотехнологичен уред. Тук може би се крие и ключът за неприязънта на мъжете към... прочети още »
12.12.201115:42

Том Джоунс става актьор в сериал

Сър Том Джоунс ще изиграе главната роля в нов комедиен сериал, съобщават британските таблоиди. В сериала, който ще се излъчва по телевизия Sky няколко жени ще се борят за сърцето на изпълнителя, който преди един месец изнесе голям концерт в София. Сериалът ще се казва нарича "King Of Neds" и в него ще участват още Бренда Блетин и... прочети още »
12.12.201114:49

Бен Крос ще води церемонията "Спортист на годината" 2011

Димитър Бербатов е сред 12-те номинирани за "Спортист на годината" 2011. В борба за приза влизат още: Ваня Стамболова, Ивет Лалова, Станка Златева, Елис Гури, Владимир Зографски, Константин Паскалев, Кубрат Пулев, Петър Стойчев, Цветана Пиронкова, Силвия Митева и Матей Казийски. На церемонията на 19 декември в зала 1 на НДК от... прочети още »
12.12.201108:40

Рафи е първият победител в българския X-factor

Рафи стана първият победител в българското издание на X-factor. С вот от 50,6 % той победи Богомил, който беше най-малкият участник в надпреварата.  Тримата финалисти - Рафи, Боги и Сани, започнаха финалния концерт с песните, с които впечатлиха журито преди три месеца. Втората задача на младите таланти бе да изпълнят дует с... прочети още »
12.12.201108:05

Дженифър Анистън e най-секси за всички времена

Звездата от американския сериал „Приятели” – Дженифър Анистън е най-секси жената на всички времена. Това сочи класация на мъжкото списание за фитнес и здраве „Men's Health”. Зад нея се наредиха Ракел Уелч и Мерилин Монро. На четвърто и пето място са съответно - Бритни Спиърс и Мадона. Конкуренцията на... прочети още »
12.12.201107:17

Почина актьорът Велко Кънев

На 63-годишна възраст след тежко боледуване си отиде великият Велко Кънев. В последните четири години той се бореше с рак на гласните струни и премина няколко пъти през тежко лечение в Германия. Велко Христов Кънев е роден в Елхово през 1948 г. Завършва ВИТИЗ през 1973 г., припомня trud.bg. Той беше популярен в цяла България с ролите си... прочети още »
12.12.201107:10

"Lioness" на Ейми Уайнхаус начело на британската класация

Издаденият след смъртта на британската певица Ейми Уайнхаус албум оглави класацията във Великобритания. Албумът "Lioness: Hidden Treasures" отбелязва най-високи седмични продажби за цялата й артистична кариера,повече от четири месеца след трагичната смърт на певицата. Продуцентите й избрали 12-те песни, след като прослушали... прочети още »
11.12.201117:41

Линдзи Лоън, като Мерелин Монро, но гола

В първото си интервю, дадено след като миналия месец влезе в затвора за нарушена пробация, но бе освободена около пет часа по-късно, Линдзи Лоън (Lindsay Lohan) заяви за сп. "Плейбой, че се е научила да носи отговорност за грешките си, съобщиха световните агенции. В броя на сп. "Плейбой" са поместени 10 страници с голи снимки... прочети още »
10.12.201118:27

Виж най-интересните светски снимки от изминалата седмица

Балове, награди, коледни концерти и всякакви светски събития се надпреварват по бляскавост и така ще бъде до края на годината. Ние ви показваме ексклузивни снимки на най-любопитните хора от световния шоубизнес, събрани в рубриката "Седмицата в снимки". прочети още »
09.12.201118:18

Анджелина Джоли представи режисьорския си дебют

Премиерата на филма на Анджелина Джоли за войната в Босна "Земя на кръв и мед"(In the Land of Blood and Honey), с който тя прави режисьорския си дебют, се състоя в Лос Анджелис в присъствието на много звезди от шоубизнеса. 36-годишната актриса изглеждаше великолепно в морско синята си рокля с едно голо рамо, дело на дизайнерката... прочети още »
09.12.201118:03

"Шерлок Холмс 2" направи европейската си премиера в Лондон

Продължението на лентата за прочутия детектив "Шерлок Холмс: Игра на сенки" имаше европейската си премиера в Лондон. Освен Робърт Дауни-Джуниър по червения килим в британската столица преминаха и останалите звезди във филма Джъд Лоу и Нооми Рипейс, както и режисьорът Гай Ричи. Във филма, който е продължение на хитовата лента... прочети още »