Новини

08.12.201107:20

Анджелина Джоли на корицата на "Newsweek"

Анджелина Джоли засне "черна фотосесия" за списание "Нюзуик". Звездата, която краси кориците на списания от цял свят направи нестандартна фотосесия на черен фон. Изпъква единствено бялото лице на Джоли. Снимките са в много близък план и почти без никакъв грим. Актрисата е облечена с черен пуловер, който се слива с... прочети още »
08.12.201107:16

31 години от убийството на Джон Ленън

31 години след убийството му в една декемврийска нощ в Ню Йорк Джон Ленън стана легенда, на която са посветени филми и биографии, превърнали го в символът на една епоха отвъд музикалния му стил. Бившият член на "Бийтълс" от дълго време се беше превърнал в пацифист, женен за японската художничка Йоко Оно, грижовен баща на сина им... прочети още »
07.12.201116:07

Топ 10 на най-лошите коледни песни на всички времена

Коледа е близо, от всякъде се чуват празнични звънчета и по ноти се призовава за любов под имела (от анг. mistletoe) или по нашенски до елхата. Радио, телевизия и шопинг центрове ни зареждат с толкова много коледна музика, че да ни държи до другата година по същото време. Ето и Топ 10 на най-неприятните коледни песни. Бързаме да поясним,... прочети още »
07.12.201115:17

Брад Пит поканил Дженифър Анистън на Коледа

Брад Пит ще се срещне с бившата си съпруга Дженифър Анитсън по Коледа, съобщават британските медии. Актьорът поканил бившата си жена, с която се разведе през 2005 г. след петгодишен брак, на гости в имението си в Лос Фелис, Калифорния, за празника. Новият приятел на Дженифър Джъстин Теру също ще присъства на празненството. Там със сигурност... прочети още »
07.12.201114:32

Джордж Майкъл ще прекара Коледа в болницата

Британският певец Джордж Майкъл (George Michael) ще прекара Коледа в болницата. Певецът беше приет в болница във Виена заради пневмония и макар за две седмици състоянието му да се е подобрило, той вероятно ще остане под лекарско наблюдение по време на празниците. Припомням ви, през 2008г. старшният слух, че звездата е болен от СПИН бе... прочети още »
07.12.201114:18

Робърт Дауни-Младши ще става баща на момиченце

Робърт Дауни-Младши (Robert Downey Jr.) и съпругата му - продуцентката Сюзън Левин, очакват момченце. Актьорът оповести новината във вечерното шоу на Джей Лено. Бебето трябва да се роди през февруари. То ще е първо за Сюзън Левин. 46-годишният Робърт Дауни младши има 18-годишен син Индио от първия си брак с актрисата и певица Дебора... прочети още »
07.12.201114:12

Хоакин Финикс се връща в киното

Режисьорът на "Магнолия" и "Ще се лее кръв" Пол Томас Андерсън връща на големия екран актьора Хоакин Финикс ("Walk the Line”), който преди време заяви, че се отдава на музикалната си кариера за сметка на киното. Главните роли в новата продукция "The Master” са поверени на Финикс (Joaquin Phoenix) и... прочети още »
07.12.201113:22

Facebook започна обновяване на профилите на потребителите си

Социалната мрежа Facebook започна постепенното обновяване на профилните страници във формата Timeline, съобщиха от компанията. Дебютът на новите лични страници е ексклузивно за жителите на Нова Зеландия. Компанията е избрала тихоокеанската островна държава за премиерата на Timeline, тъй като страната е с англоговорящо население и е... прочети още »
07.12.201113:19

Най-обсъжданите теми във Facebook за 2011г.

Facebook публикува 10-те най-обсъждани теми през 2011 година. Най-голям интерес сред потребителите на социалната мрежа е предизвикала смъртта на лидера на "Ал Кайда" Осама бин Ладен, съобщава РИА Новости. Втората най-обсъждана тема е победата на отбора на "Грийн бей" на финала на Суперкупата по американски футбол.... прочети още »
07.12.201112:09

Най-желаните гости за празник

Актрисата Дженифър Анистън е начело в класация за предпочитани гости на празничната трапеза.  В допитването, направено в САЩ по поръчка на търговската верига "ХоумГудс", са участвали 1008 души. На въпрос коя знаменитост предпочитат да сподели трапезата им на празник, 30 процента от тях са посочили... прочети още »
07.12.201112:08

Най-гледаните филми у нас

Триизмерната екшън-история "Войната на боговете",  която представя холивудския прочит на елементи от гръцката митология, привлече най-много публика в киносалоните у нас, сочат обобщените данни за зрителския интерес от миналия уикенд.  Филмът е гледан от общо 5 805 души на 2, 3 и 4 декември, като за  месец на... прочети още »