Новини

11.07.201113:15

Кейти Пери влезе в болница, отлага концерти

Американската поп-изпълнителка Кейти Пери беше приета в болница, след като беше диагностицирана с хранително отравяне. Именно поради тази причина Пери е била принудена да отмени голяма част от концертите от турнето си "California Dreams". Мениджърите на изпълнителката вече са успели да променят датите на два от концертите, които... прочети още »
11.07.201109:14

Бионсе на върха в британската класация за албуми

Американската R&B изпълнителка Бионсе Ноулс продължава да води в британската класация за албуми. Последният й албум "4" е на първо място в класацията за втора поредна седмица. "Born This Way" на Лейди Гага, дебютният албум на Адел "19" и "Progress" на "Тейк дет" още са в Топ 5 на... прочети още »
11.07.201109:01

Кейт Хъдсън роди момче

Кейт Хъдсън стана майка за втори път. Актрисата, която вече има седемгодишен син Райдър от брака си с Крис Робинсън, роди "здраво момче" в нощта на 9 юли, съобщи неин представител пред сп. "Ю Ес Уийкли". Момчето е първото дете на Кейт от фронтмена на "Muse" Мат Белами и двойката е много щастлива след раждането... прочети още »
10.07.201122:16

Виктория Бекъм роди момиче! Всичко за новината - тук

Виктория Бекъм роди момиче тази сутрин в болница в Лос Анжелис. Новината за най-новия член на звездното семейство съобщи говорителя на двойката. "Дейвид и Виктория са щастливи да обявят раждането на тяхната дъщеря. Здраво и щастливо, бебето се роди тази сутрин в 7.55ч. в болница в Лос Анжелис". Семейство Бекъм, които сключиха брак... прочети още »
10.07.201115:58

Жега на морето... буквално. Запали се лодка! Вижте снимки.

На морето днес се оказа още по-горещо. Част от екипа ни, който сега е на Златни пясъци, стана свидетел на избухването на лодка! Снимките ясно показват горящата лодка, избухнала на около 100 метра от брега. Няма информация за пострадали в близост до лодката. Вие също можете да ни изпращате снимки, на които сте запечатали интересни... прочети още »
10.07.201110:15

Вижте снимки от фестивала Exit 2011

Радио FM+ изпълнява мечтите на своите слушатели! Кирил Апостолов спечели двойна VIP покана за най-големия фестивал в Югоизточна Европа - Еxit Fest в Нови Сад, Сърбия. На единайсетото издание на фестивала отиват още Антония Ангелова, Светлин Иванов, Гергана Иванова, Ралица Малинова, които ще вземат със себе си и по един приятел.... прочети още »
08.07.201112:25

Джордж Майкъл тръгва на ново турне

Звездата на британската и световна поп-сцена Джордж Майкъл възнамерява да направи ново турне. Повечето песни, които ще изпълнява, ще бъдат с нови аранжименти и звучност. "Това ще бъде турне, в което гласът ми ще има много по-голямо значение откогато и да било", споделя изпълнителят на хита "Careless Whisper". Предстои... прочети още »
08.07.201111:59

Отворено писмо от Иван и Андрей

Днес от екипа на Иван и Андрей изпратиха писмо до медиите, което публикуваме по-долу. В последната седмица след смъртта на известната телевизионна критичка и режисьор Васа Ганчева, спрямо нас се развихри истинска медийна истерия, която ни накара да напишем това писмо. В чисто човешки план, смятахме за нормално да запазим мълчание от... прочети още »
08.07.201108:21

Звездите са тъжни на премиерата на последния "Хари Потър"

Звездите на филмите за Хари Потър се появиха на червения килим за последен път заедно на световната премиера на "Хари Потър и даровете на смъртта" 2  в Лондон. Виж снимки от събитието. Хиляди фанатици на Потър крещяха докато звездите на епичния сериал се събираха за прожекцията. Последният филм за момчето магьосник е... прочети още »
07.07.201114:28

Певицата Инди Зара с концерт у нас

Певицата Инди Зара идва у нас на 16 ноември за концерт в зала 3 на НДК, съобщиха от "БГ Саунд Стейдж". Поетична магьосница, раздаваща на сцената еднакво добре радост и тъга, приятна за ухото гласова бленда, соул, джаз, реге и твърди вокали. Това е Инди Зара! Сравняват френско-мароканската певица с Нора Джонс не само заради общия... прочети още »
07.07.201113:52

Аеросмит записват нов албум

Музикантите от Аеросмит влязоха в звукозаписното студио, за да запишат 14-тия си студиен албум. Вече втори ден изпълнителите се трудят по следващия си музикален албум, който несъмнено ще зарадва феновете по цял свят. По записите работят вокалистът Стивън Тайлър, басистът Том Хамилтън и китаристът Джо Пери. Музикантите обявиха осемдневно... прочети още »