Новини

07.07.201114:28

Певицата Инди Зара с концерт у нас

Певицата Инди Зара идва у нас на 16 ноември за концерт в зала 3 на НДК, съобщиха от "БГ Саунд Стейдж". Поетична магьосница, раздаваща на сцената еднакво добре радост и тъга, приятна за ухото гласова бленда, соул, джаз, реге и твърди вокали. Това е Инди Зара! Сравняват френско-мароканската певица с Нора Джонс не само заради общия... прочети още »
07.07.201113:52

Аеросмит записват нов албум

Музикантите от Аеросмит влязоха в звукозаписното студио, за да запишат 14-тия си студиен албум. Вече втори ден изпълнителите се трудят по следващия си музикален албум, който несъмнено ще зарадва феновете по цял свят. По записите работят вокалистът Стивън Тайлър, басистът Том Хамилтън и китаристът Джо Пери. Музикантите обявиха осемдневно... прочети още »
07.07.201113:16

Дженифър Анистън се отдава на любов

Дженифър Анистън ще загърби всякакви филмови ангажименти за една година и ще се отдаде изцяло на любов. Не може да се каже обаче, че 42-годишната бивша звезда от сериала "Приятели" се оттегля, без да остави нищо зад гърба си. В течение само на тази година ще бъдат пуснати три ленти с нейно участие. Освен това, според... прочети още »
07.07.201108:20

Днес е световната премиера на "Хари Потър и даровете на...

Стотици фенове на сагата "Хари Потър” са в Лондон за световната премиера на последната лента от поредицата за момчето магьосник. На площад Трафалгар в Лондон са опънати палатки от фенове. Хората чакат с надежда да зърнат любимите си актьори, които ще минат по червения килим тази вечер. Преди премиерата звездите се събраха за... прочети още »
06.07.201114:46

Анджелина Джоли е най-високоплатената актриса

Анджелина Джоли и Сара Джесика Паркър оглавиха класацията на сп. Форбс за най-високоплатени актриси. Благодарение на участието си във филмите "Атент Солт” и "Туристът” Джоли е спечелила съответно 300 и 280 млн. долара. Главният източник на доходи на Сара Джесика Паркър е "Сексът и градът – 2” . От... прочети още »
06.07.201114:03

Джейми Фокс с главна роля във филм на Тарантино

Джейми Фокс ще изиграе главната роля в "саутърна” на Тарантино – "Django Unchained", информира nme.com. Актьорът и певец е преборил конкуренти като Уил Смит и Айдрис Елба. На въпрос на Си Ен Ен какво точно очаква от работата си по проекта, Фокс отговаря: "Мисля, че самата възможност да работя с Тарантино,... прочети още »
06.07.201108:57

Започва надбягването с бикове в Памплона - снимки

 Над един милион души ще изпълнят улиците на малкото градче Памплона за известния испански фестивал Сан Фермин. Той се провежда всяка година в началото на юли и трае девет дни. Празникът е изпълнен с пиене, прекъсвано от всекидневното тичане пред бикове по калдъръмените улици. Пиршествата в града вървят денонощно. Веселбата е толкова... прочети още »
06.07.201108:11

Днес е световният ден на целувката

6 юли е световният ден целувката. Датата е предложена от Великобритания и официално призната от ООН през 1988 г. Празникът бързо печели популярност и започва да се отбелязва в различните краища на света, с поставянето на рекорди по масово и най-продължително целуване. От 1981 г. Световната здравна Организация също се занимава със... прочети още »
05.07.201114:09

Миг Джагър и Дейв Стюарт създадоха "SuperHeavy"

Вокалистът на легендарните "The Rolling Stones" - Мик Джагър, и Дейв Стюарт от "Eurythmics" събраха в един проект Джос Стоун, Деймиън Марли и филмовия композитор А. Р. Раман още миналата година, но подробностите за бандата са малко. Музикантите споделят, че се сработили доста бързо, въпреки различията в музиката, която... прочети още »
05.07.201114:04

Ke$ha става рокаджийка

Ke$ha има над 200 песни за предстоящия си втори албум, информира nme.com. Ексцентричната изпълнителка на хита "Tik Tok" споделя, че новият й проект ще бъде по-рок ориентиран, вдъхновен от Led Zeppelin, Iggy Pop и AC/DC. "Имам толкова много песни. Някои от тях "изтекоха”, а аз дори вече не помня, че съм ги... прочети още »
04.07.201110:27

"Трансформърс 3" разби рекордите

При световния си дебют филмът "Трансформърс 3" на режисьора Майкъл Бей достигна 372 милиона долара. Компанията "Парамаунт пикчърс" осъществи приходи от продажби на стойност почти 98 милиона долара през уикенда и се очаква сумата да нарасне до 116 милиона долара до днес, националният празник на САЩ.... прочети още »