Новини

07.02.201112:03

Шоколадът е провъзгласен за най-новата "суперхрана"

Шоколадът е по-полезен от плодовете. Това показват резултатите от американско изследване и със сигурност е новината, която феновете на шоколада винаги са мечтали да чуят, пише в. "Дейли експрес". В добавка към добрата вест сладкото изкушение е провъзгласено за най-новата "суперхрана". Благодарение на проучването на... прочети още »
07.02.201108:56

Мечтата на семейство Бекъм се сбъдна

Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория вчера научиха дългоочакваната вест, че четвъртото им дете ще бъде момиченце. Бляскавата двойка има вече три деца, момчета с имена Бруклин, Ромео и Круз. Според информациите Виктория Бекъм в момента е бременна в 16-ата седмица. Бившата певица е преминала преглед на 4D ултразвук, който е разкрил... прочети още »
07.02.201108:41

Кристина Агилера обърка американския химн

Певицата Кристина Агилера се извини, че обърка строфа от националния химн на САЩ при изпълнението си в рамките на Super Bowl. Звездата от "Бурлеска" бе избрана да изпее "Обсипаното със звезди знаме" при откриването на мащабното спортно събитие в неделя вечерта. Когато Агилера стигна до четвъртата строфа - "над... прочети още »
07.02.201107:44

Гари Мур почина на 58 години

Звездата на китарата Гари Мур почина в Испания. Роденият в Белфаст музикант бе на 58 години. Според сайта на Irish Times, Мур е бил намерен мъртъв в хотелската му стая в Естепона рано сутринта в неделя. Аутопсия на тялото на музиканта ще бъде извършена в съседния град Малага. Мур е едва 16-годишен, когато се премества от Белфаст в Дъблин... прочети още »
04.02.201111:26

Чарли Шийн аут само за един месец

Чарли Шийн ще се върне на снимачната площадка на сериала "Двама мъже и половина" в края на февруари. Преди това той ще изкара едномесечно лечение в рехабилитационен център, съобщи неговия говорител. Актьорът наскоро беше приет в болница след бурно парти в дома си в Лос Анджелис. Това стана причина снимките на сериала да бъдат... прочети още »
04.02.201111:18

Том Ханкс стана дядо

Том Ханкс стана дядо на 54-годишна възраст, съобщи Контактмюзик. Съпругата на по-големия му син Колин - Саманта, роди дъщеря, която бе кръстена Оливия Джейн. 33-годишният Колин Ханкс също е актьор. Сред по-известните му роли е тази на Джак Бейли в сериала "Добрите момчета". Семейството е у дома и всички са много щастливи,... прочети още »
04.02.201111:05

На 67 години Мик Джагър прави дебют на наградите "Грами"

Фронтменът на "The Rolling Stones" Мик Джагър за пръв път в кариерата си ще пее на церемонията по връчването на наградите "Грами", съобщи Ройтерс. 67-годишният певец и композитор ще пее като част от отдаване на почит към починали неотдавна музиканти и личности, свързани със света на музиката. Той ще отдаде почит към... прочети още »
03.02.201114:46

Glee weekend с най-добрата музика по Радио FM+

Този уикенд по Радио FM+ ще можете да слушате някой от най-страхотните изпълнения от култовия вече сериал - Glee! Ако не сте гледали Glee, то тогава слушайте ни, за да разберете какво сте изпуснали. Ако сте му фенове - със сигурност ще ни слушате, за да не изпуснете някоя от страхотните песни. Тази събота и неделя в ефира на България - само... прочети още »
03.02.201112:13

Кейт Мос минава под венчилото

Британският супермодел Кейт Мос планира да мине под венчило по-късно тази година, след като приела предложението за брак на дългогодишния си приятел Джейми Хинс, съобщават британски медии. Мос, която преди това имаше връзка с актьора Джони Деп и беше сгодена за рокаджията Пийт Дохърти, започна да излиза със звездата от "Дъ Килс"... прочети още »
03.02.201110:25

Разследват Линдзи Лоан за кражба на бижута

Полицията в Лос Анджелис разследва Линдзи Лоън (Lindsay Lohan) за кражба на бижута, съобщи Асошиейтед прес. Магазин в квартала, където сега живее актрисата, е сигнализирал за открадната огърлица на стойност 2500 долара на 22 януари. Тя е предадена на следователите няколко часа след като полицията е получила разрешение за обиск в дома на... прочети още »
03.02.201110:16

Новият филм на Уди Алън открива фестивала в Кан

Кинофестивалът в Кан ще бъде открит на 11 май с новия филм на Уди Алън "Полунощ в Париж", в който участва и френската първа дама Карла Бруни-Саркози, предаде АФП. Филмът ще излезе през същия ден и във френските киносалони. "На 64-ия кинофестивал в Кан "Полунощ в Париж" ще бъде представен извън конкурсната програма,... прочети още »