Новини

13.06.201109:51

Харисън Форд се готви за пети "Индиана Джоунс"?

Харисън Форд вече тренира във връзка с участието си в следващия филм от поредицата за Индиана Джоунс, защото иска да бъде във върхова форма, когато ще трябва за пети път да се превъплъти в ролята на познатия на феновете на киното археолог и любител на приключенията, съобщи Фимейл фърст. През 2008 г. актьорът ветеран се снима в същата роля... прочети още »
13.06.201109:42

Лили Алън се омъжи за Сам Купър

Британската поп-певица Лили Алън се омъжи  за предприемача и декоратор Сам Купър  в малка църква близо до родния й дом в Глочестършайър Западна Англия. На поканата, изпратена до приятели на двойката, двамата са представени качени на трактор и облечени като фермери. Младата британка все пак се ожени в класическа булчинска рокля с... прочети още »
12.06.201112:19

5 години Mall of Sofia - парти под шапката

Защо под шапката? Принципно защото при повечето хора там все се случва нещо – текат мисли, раждат се идеи и се подвизават нови прически. Много неща ще се случат и под, и около шапката на Mall of Sofia– всичко това, за да отбележим петия ни рожден ден. Ще има очакване, музика, награди и вкусотии. Искаш да участваш и ти? Ето... прочети още »
10.06.201112:05

Валери Божинов и Николета Лозанова са сгодени

Николета Лозанова пусна поредната бомба за връзката си с Валери Божинов. Тя се похвали пред всичките си приятели, че двамата вече са сгодени. Тя съобщи новината в личната си страница във "Фейсбук", а малко по-късно и футболистът потвърди промененото си семейно положение. Божинов споделя, че Николета е неговото "злато"... прочети още »
10.06.201111:00

Бритни Спиърс се е сгодила тайно

Бритни Спиърс се сгодила тайно за приятеля си Джейсън Трауик, съобщават британски медии. Поп звездата има връзка с Трауик от две години и неотдавна заяви, че иска да създаде дом с любимия си, който неотдавна напусна работата си като неин агент, за да могат да се съсредоточат изцяло върху връзката си. През април представител на Спиърс... прочети още »
10.06.201110:56

Американският филмов институт награди Морган Фрийман

Морган Фрийман получи наградата на Американския филмов институт за съществен принос в киноизкуството, предаде ИТАР-ТАСС. С този приз се удостояват артисти, чийто талант е спомогнал за "фундаменталното развитие на киното, чиито постижения са били признати от хората на изкуството, критиците, колегите и зрителите и чиято работа е... прочети още »
10.06.201109:17

Алек Болдуин влиза в политиката

Холивудската знаменитост Алек Болдуин, който наскоро обяви, че спира да се снима в сериала "Рокфелер Плаза 30", обмисля да се кандидатира за кмет на Ню Йорк, пишат американските медии. Кино звездата, който често говори за амбициите си да се занимава с политика, обмисля възможността да се кандидатира за кмет на най-големия град в... прочети още »
10.06.201109:15

Том Круз на премиерата на "Super 8"

През лятото на 1979 г. група младежи от малко градче в Охайо стават свидетели на влакова катастрофа, като я заснемат със Супер 8 (Super 8) камера. Скоро след това странни събития започват да се случват в градчето им. След няколко изчезвания на хора, местните власти се опитват да установят истината - много по-страшна отколкото са си я... прочети още »
09.06.201112:08

Музика и парапланери на Elevation 2011 в Разлог

Jamiroquai, 30 seconds to Mars, Hurts, Stereo MCs, Cypress Hill, Morcheba, Parov Stelar Band, Gentelman и много други изпълнители ще взривят Пирин на 24 и 25 юни! Точната локация на фестивала е: 500 м от входа за град Разлог, на главния път София-Банско. Ще има 15 пропусквателни пункта, паркинг и буферна зона. В момента се реновира пътя, по... прочети още »
09.06.201111:26

Новият албум на Бионсе "изтече" в интернет

Цели две седмици преди официалната си премиера, новият албум на Бионсе - "4", "изтече” в интернет, информира Контактмюзик. Благодарение на възторжените реакции на феновете й обаче Бионсе гледа философски на неприятната ситуация. "Музиката ми "изтече” и въпреки че не това беше начинът, по който исках... прочети още »
09.06.201108:07

Леонардо ди Каприо ще е звездата в нов филм на Тарантино

Холивудската знаменитост Леонардо ди Каприо води преговори за една от главните роли в най-новия филм на Куентин Тарантино "Django Unchained", пишат американските таблоиди. Актьорът от "Генезис" преговаря за ролята на Калвин Кенди, докато колегата му Уил Смит се очаква да се превъплъти в образа на роба Джанго. Според... прочети още »