Новини

03.02.201110:25

Разследват Линдзи Лоан за кражба на бижута

Полицията в Лос Анджелис разследва Линдзи Лоън (Lindsay Lohan) за кражба на бижута, съобщи Асошиейтед прес. Магазин в квартала, където сега живее актрисата, е сигнализирал за открадната огърлица на стойност 2500 долара на 22 януари. Тя е предадена на следователите няколко часа след като полицията е получила разрешение за обиск в дома на... прочети още »
03.02.201110:16

Новият филм на Уди Алън открива фестивала в Кан

Кинофестивалът в Кан ще бъде открит на 11 май с новия филм на Уди Алън "Полунощ в Париж", в който участва и френската първа дама Карла Бруни-Саркози, предаде АФП. Филмът ще излезе през същия ден и във френските киносалони. "На 64-ия кинофестивал в Кан "Полунощ в Париж" ще бъде представен извън конкурсната програма,... прочети още »
03.02.201108:10

Наоми Кембъл призна, че е била наркоманка

В интервю за американското списание GQ, Наоми Кембъл споделя за своята бурна младост, факти, за които само се предполагаше. Тя призна, че е била силно пристрастена към наркотиците и алкохола. "Светът ти се разкъсва пред очите. Не вярвах, че съм се превърнала в алкохоличка, но алкохолът върви ръка за ръка с наркотиците... Емоционално... прочети още »
02.02.201111:23

В Китай посрещат годината на Заека

Какво е общото между Брад Пит, Анджелина Джоли, Тайгър Уудс, Дейвид Бекъм и Алберт Айнщайн? Всички те са родени в годината на Заека, която според Китайския лунен календар ще започне от утре. Милиони китайци се готвят да отбележат празника, който е най-любимия, почитания и продължителен в страната. Годината на заека носи чистота, доверие,... прочети още »
02.02.201111:13

Марая Кери и Ник Кенън очакват момче и момиче

Марая Кери и Ник Кенън очакват момче и момиче. Двойката, чака близнаците през април и съобщиха, че ще са изненадани, че никой не е разкрил щастливата им тайна. "Дори преди да съобщим, че са близнаци, се опитвах да запазя в тайна пола им, защото не исках да им лепват някаква идентичност толкова рано. Имаше състезания за феновете в... прочети още »
02.02.201109:09

Kofein! празнува четвърти рожден ден!

Днес сутрешното шоу на Радио FM+, Kofein! става на четири години! Всяка сутрин още по - тъмно влизаме в домовете ви, за да ви събудим с усмивка, винаги най - добрата музика и актуални новини. Пожелаваме си още много години творческо вдъхновение и много слушатели! Вижте ТУК славните моменти от живота на Kofein! прочети още »
02.02.201108:06

Ейми и Чарли са най - нежеланите съпрузи

Ексцентричната британска певица Ейми Уайнхаус беше избрана за най-нежелана съпруга, докато Чарли Шийн беше определен за най-катастрофалния възможен съпруг, обяви списанието My OK! Wedding. Изпълнителката на хита "Rehab" стана широко популярна с нещастния си брак за Блейк Филдър-Сивил, покритото й с татуировки тяло и ексцентрично... прочети още »
01.02.201112:27

Рики Мартин издаде нов албум

Пуерториканският певец Рики Мартин издаде нов албум след шест години пауза, предадоха световните агенции. Проектът носи името M.A.S: Music + Soul + Sex и е първият, след като изпълнителят призна, че е гей. Междувременно Мартин издаде книга "Аз, една автобиография", в която разкрива пикантни подробности за своя личен живот и стана... прочети още »
01.02.201110:34

Чарли Шийн остава в клиника три месеца

Чарли Шийн ще остане три месеца в рехабилитационнeн център, където ще лекува зависимостта си към кокаина, съобщи Контактмюзик. Актьорът бе хоспитализиран след бурно парти с алкохол и наркотици в дома му в Лос Анджелис. Сега става ясно, че Чарли може да остане 90 дни в рехабилитационния център. Това ще попречи на заснемането на 8 епизода от... прочети още »
01.02.201108:47

Тенденции в дамските аксесоари през 2011 г.

Всяка стилна дама знае колко са важни аксесоарите. С помощта само на шал или колан можете да промените всяко облекло. Шалове, шапки, ръкавици, портмонета... всяко едно от тези малки неща има значителна роля в създаването на имиджа ви. Чанти При избора на чанта тази година можете да развихрите най-богатата си фантазия. Големите чанти през... прочети още »
01.02.201108:43

Наоми Кембъл интервюира Владимир Путин за GQ

Англоезичната версия на списание GQ публикува интервю на топмодела Наоми Кембъл с руския премиер Владимир Путин, информира mignews.ru. Разговорът е направен през ноември миналата година. Срещата между двамата се състояла по време на екологическа среща в Санкт Петербург, посветена на съхраняване на популацията на тигрите. Напомням, там... прочети още »