Новини

24.01.201107:56

Диана Експрес се завръщат с "Площад Синева"

Една от легендарните групи в България се завръща с нов двоен албум - "Площад Синева". Първият диск носи подзаглавие "Синева" и включва песни, които ще напомнят стария звук и стила на "Диана Експрес", споделя Максим Горанов. Истинската изненада и провокация за феновете се крие във втория диск. Той е изцяло... прочети още »
23.01.201117:51

Джим Кери излиза с 24 годишен модел

Изглежда, че Джим Кери (Jim Carrey ) е преодолял раздялата си с Джени Маккарти (Jenny McCarthy ), която стана факт през април миналата година след 5 годишна връзка.  Актьорът беше засечен да излиза щастлив и доволен с 24-годишната Анчал Джоузеф (Anchal Joseph) от театър в Ню Йорк. Двамата се усмихвали и държали за... прочети още »
23.01.201117:03

Селин Дион си избра българска челистка за ново турне

Канадската суперзвезда Селин Дион (Celin Dion)се спря на българската челистка Ирина Чиркова за поредица от концерти със струнен оркестър в Лас Вегас. Репетициите със Селин Дион започват в средата на февруари, а първите концери ще са през март. Певицата е подписала мултимилионен договор за по 70 концерта годишно в Лас Вегас в продължение на... прочети още »
23.01.201116:53

Холи Бери е най - добре облечената звезда на екрана

Гилдията на художниците по костюмите в САЩ обяви, че ще награди със специалния приз Lacoste Spotlight Award филмовата звезда Холи Бери (Halle Berry). Актрисата, която е първата афроамериканка, удостоена с Оскар, е първа и в новата категория - за екранна звезда с най-добър вкус.Официалната церемония по награждаването ще е в рамките... прочети още »
22.01.201119:20

Top 10 на най - сваляните песни

Най-успешната песен в интернет през изминалата година е "TiK ToK" на американската поп певица Кeша(Ke$a). Това показват данни на Международната федерация на звукозаписната индустрия (IFPI). През миналата година песента "TiK ToK" е сваляна общо 12,8 милиона пъти. На второ място се нарежда хитът на Лейди Гага... прочети още »
22.01.201119:15

Facebook продаде акции за 1.5 милиарда $

Facebook продаде акции на стойност 1,5 млрд. долара, като купувачите са все крупни американски и чужди инвеститори, сред които се откроява банката Goldman Sachs. По мнението на експерти продажбата ще позволи пазарната цена на Facebook в най-скоро време да достигне 50 млрд. долара - по-висока от тази на Yahoo и e-Bay, но на този етап... прочети още »
22.01.201119:00

Бионсе и Клинт Истууд правят "Роди се звезда" 4

Римейк на култовия филм от 30-те години на миналия век “Роди се звезда” ще събере на снимачната площадка американския актьор и режисьор Клинт Истууд (Clint Eastwood) и певицата Бионсе (Beyonce), съобщи Си Ен Ен. Двамата все още са в преговори с филмовия гигант “Уорнър брадърс” за участието си. 81 годишният... прочети още »
22.01.201118:41

Zamunda и Arenabg блокирани

Два от най-големите торент портали в България - Zamunda и Arena бяха "ударени" от неочаквана нощна акция на ГДБОП.   Антимафиотите от сектор "Компютърни престъпления и интелектуална собственост" изненадали с операцията си точно в полунощ екипът на двата безплатни сървъра, в резултат на което нито един от тях в... прочети още »
22.01.201118:34

"Сезар"за цялостен принос за Куентин Тарантино

Прочутият американски режисьор и продуцент Куентин Тарантино е удостоен с френската награда "Сезар" за цялостен принос. Изборът на провокативния режисьор обяви президентът на Френската академия за кино Ален Терзиян, който определи американския творец като "велик художник на световно ниво”, съобщава BBC. Наградата ще... прочети още »
21.01.201114:58

Кристен Стюард е неузнаваема от фотошоп във "Вог"

"Не мога просто да изляза и да отида до магазина. Също така не мога да оставам сама и това наистина много ме притеснява", споделя звездата от "Здрач" Кристен  Стюард(Kristen Stewart) пред февруарския брой  на "Вог" (Vogue).  Пред списанието актрисата признава, че с... прочети още »
21.01.201114:37

Камерън Диаз е била побойничка в училище

Камерън Диаз (Cameron Diaz), е в ролята на учителка, която пуши марихуана в предстоящия си филм "Bad Тeacher". Тя споделя, че веднъж си е купила трева от Снуп Дог (Snoop Dog) , когато двамата посещавали едно и също училище. Рапърът, който и сега е известен с това, че е почитател... прочети още »