Новини

21.01.201114:37

Камерън Диаз е била побойничка в училище

Камерън Диаз (Cameron Diaz), е в ролята на учителка, която пуши марихуана в предстоящия си филм "Bad Тeacher". Тя споделя, че веднъж си е купила трева от Снуп Дог (Snoop Dog) , когато двамата посещавали едно и също училище. Рапърът, който и сега е известен с това, че е почитател... прочети още »
21.01.201111:22

Международен ден на прегръдката

С масово прегръщане във Варна за първи път у нас ще бъде отбелязан Международния ден на прегръдката.Старта на "най-голямата прегръдка" ще бъде даден в 13.00 часа във варненския мол. Международният ден на прегръдката (International Hug Day) се е зародил през 70-те години на миналия век в САЩ. Няма никакви данни, как е станало... прочети още »
21.01.201111:19

Германската полиция спипа пияна сова

Германската полиция залови пияна сова, която според органите на реда е изпила твърде много алкохол. Близо до птицата била открита почти празна бутилка, от която совата изглежда пийнала достатъчно, за да изпадне в несвяст. Жена, която случайно минавала на улицата, забелязала птицата и веднага съобщила в полицията. Жената информирала за... прочети още »
21.01.201111:05

Провокаторът Саша Барън Коен "възкресява" Саддам Хюсеин

След като новината, че известният с филмовите си персонажи Борат и Бруно британски комедиен актьор Саша Барън Коен ще се превъплъти във Фреди Меркюри, днес стана ясно, че ще "възкреси" и  бившия иракски лидер Саддам Хюсеин. Коен е съсценарист на филма "Диктаторът", който трябва да излезе по екраните през... прочети още »
21.01.201109:44

Джордж Клуни пипна малария

Американският актьор Джордж Клуни се е разболял от малария по време на последното си пребиваване в Судан, оказвайки подкрепа на южната част от страната точно преди референдума за разделянето на най-голямата държава в Африка. На среща с журналисти Клуни заяви шеговито, че суданският президент Омар Ел Башир е отговорен за ухапването от комар,... прочети още »
21.01.201109:27

Ан Хатауей пребори конкуренцията за Батман

Ан Хатауей ще изиграе Селина Кайл - Жената котка в предстоящия нов филм за "Батман”. Том Харди пък ще бъде злодеят Бейн. "Развълнуван съм, че ще имам възможността да работя с Ан Хатауей, която е фантастично допълнение към нашия екип”, каза Кристофът Нолан, който ще режисира лентата. Режисьорът и Том Харди работиха... прочети още »
21.01.201109:24

Джеймс Франко ще режисира филм за сериен убиец

Джеймс Франко, който направи уникална роля в "127 часа" на Дани Бойл , влиза и в ролята и на режисьор. Той ще режисира и ще играе в биографичен филм за серийния убиец Ричард Рамирез. Лентата ще се казва "Нощният ловец”, както е и прозвището, което медиите дават на Рамирез по време на убийствата, извършени от него през... прочети още »
21.01.201108:18

"Източни пиеси" не се класира за Оскарите

"Източни пиеси" на Камен Калев не успя да попадне в списъка с девет ленти, които продължават напред в състезанието за Оскар за най-добър чуждоезичен филм. Американската киноакадемия обяви своята шортлиста, от която ще бъдат избрани петте заглавия, номинирани за най-престижната кинонаграда. В нея са включени филми от Алжир,... прочети още »
21.01.201107:53

Следващият филм за Батман ще бъде сниман в Румъния

Следващият филм от поредицата за супергероя Батман "Възходът на Черния рицар" ще се снима в Румъния, а снимките ще започнат в края на месец март. Това обяви кметът на Букурещ Сорин Опреску. Режисьорът Кристофър Ноулан, който реализира и "Батман в началото" и "Черният рицар", вече посети Румъния през декември, отивайки в Турда и в Букурещ,... прочети още »
20.01.201109:20

Обвиниха Дженифър Лопес в кражба на песен

Американската певица Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) бе обвинена, че е откраднала песен на колежката си Кат Делуна(Kat Deluna), за да запише най-новото си парче "On The Floor", съобщиха медиите в САЩ. Новата песен на изпълнителката на хита "Jenny From The Block" бе чута за първи път от слушателите на радиопредаването на... прочети още »
20.01.201108:54

Еминем няма да пее на BRITs, защото не знае дали печели

Американският рапър Еминем(Eminem) отказал да пее на церемонията на наградите Brit Awards, след като организаторите на събитието отказали да му споделят дали е спечелил, съобщиха медиите в САЩ. Изпълнителят на "Not Afraid" трябваше да направи изненада за публиката и да излезе на сцената, докато колежката му Риана(Rihanna) пее... прочети още »