Новини

16.05.201111:42

Черил Коул облече най-сексапилната рокля в Кан

Бялото е цветът на най-красивите в Кан!  С бялата си рокля с пера на "Versace", актрисата Ума Търмън поведе в модните класации от Лазурния бряг, но в третия фестивален ден певицата Черил Коул прикова погледите към себе си! Британката сложи огромно деколте, но не загуби нищо от финото си и стилно излъчване, дори напротив!... прочети още »
16.05.201110:37

Lady Gaga, Jessie J и Duran Duran на сцената в Кан

След Лейди Гага(Lady Gaga), Дюран Дюран(Duran Duran) и Джеси Джей (Jessie J) са знаменитостите от музикалния свят, които до този момент пяха на кинофестивала в Кан. На сцената на прочутия булевард "Кроазет" звездите представят най-новите си песни, а британската поп група Дюран Дюран разгорещи страстите с част от най-големите си... прочети още »
16.05.201110:24

Шакира подарила червена китара на Уго Чавес

Колумбийската поп звезда Шакира подари на венецуелския президент Уго Чавес електрическа китара с автограф, боядисана в червено, цвета на социалистическото политическо движение на лидера. Носителката на "Грами" му изпрати инструмента след посещението си в южноамериканската страна през март, съобщи самият Чавес и й благодари за... прочети още »
16.05.201110:14

Летисия Каста представя българския филм "Островът" в Кан

Френският модел и актриса Летисия Каста ще придружава Камен Калев на премиерата на "Островът" в Кан днес. В българската делегация на Лазурния бряг влизат още датският актьор Туре Линдхард, актрисата Бойка Велкова, шоумените Иван и Андрей, както и Любен Дилов-син, които участват във втория филм на... прочети още »
16.05.201108:52

Джони Деп със синя кръв или индианец?

Той е кралят на Холивуд, но може да се окаже, че в жилите му наистина тече синя кръв и има общ прародител с Елизабет II. Това пише за актьора Джони Деп британският вестник "Мирър". Генеалогът Ник Барат твърди, че любимецът на публиката има сходна с кралското семейство кръв. Според изследователя на родословните връзки американецът... прочети още »
13.05.201117:55

Искаш ли да се видиш на телевизионния екран?

Вземи твоите 5 секунди слава, ако си фен на КЕН! Снимай се, сподели всичко, което искаш в 5 секундно видео и може да се появиш на телевизионния екран! Направи си клипче за 5 секунди, и го качи на стената на КЕН във Facebook.   Клиповете, събрали най-много одобрение чрез "Харесва ми!" / "Like!" до 25 май, ще... прочети още »
13.05.201111:09

Синът на Денис Хопър дебютира в Кан

Филмът "Неспокоен" на Гюс ван Сант, с който беше открит разделът "Особен поглед" в Кан, представя дебюта на обещаващия 20-годишен актьор Хенри Хопър - син на легендарния Денис Хопър, който почина миналата година, предаде АФП. Хенри Хопър е избран за ролята с класическо прослушване. Предвидената  пресконференция с... прочети още »
13.05.201109:53

Ума Търман в Кан без бельо?

Талантливата и изключително красива актриса Ума Търман демонстрира впечатляваща визия на фестивала в Кан. Тя смени цели три тоалета. Най-запомнящ се от всички беше вечерният, с който тя дефилира по червения килим преди премиерата на филма "Полунощ в Париж" на Уди Алън.(снимки) Уникалната рокля от атлас и с пера на Версаче, с който... прочети още »
13.05.201108:44

Забраняват на Марк Зукърбърг достъп до Facebook

Американски адвокат, съименник на основателя на Facebook Марк Зукърбърг съобщи пред местна телевизионна станция, че сайтът временно е блокирал достъпа му до него. В понеделник акаунтът на Зукърбърг е бил блокиран от Facebook като фалшив, тъй като социалната мрежа не допуска фалшиви имена, заяви юристът пред телевизионната станция WISH в... прочети още »
13.05.201108:14

Назрява скандал - Google vs. Facebook

Грандиозен скандал е на път да разтърси интернет индустрията. Главни действащи лица в него ще са Facebook и Google. Публикация в BusinessInsider.com разкрива, че водещата PR агенция Burson-Marsteller се опитала да изпълни "мръсна” поръчка на Facebook срещу Google. Агенцията е пробвала да наеме известен блогър, който да напише... прочети още »
13.05.201107:46

Поли Генова отпадна от Евровизия

Въпреки отличното си представяне Поли Генова отпадна от "Евровизия". Песента й "На инат" е извън списъка с тези, които продължават напред в конкурса в Дюселдорф. 19 държави участваха във втория полуфинал на "Евровизия”, 10 от тях останаха в състезанието. Това са Естония, Румъния, Молдова, Ирландия, Босна и... прочети още »