Новини

10.01.201112:05

Супермоделът Миранда Кер роди момченце на Орландо Блум

Супермоделът на Victoria's Secret Миранда Кер роди момче на съпруга си Орландо Блум в болница в Лос Анджелис. Това е първото дете на австралийския модел, както и на съпруга й, актьорът Орландо Блум. Двамата се ожениха през юли 2010 г., а Миранда обяви, че е бременна през август. Преди раждането, моделът от Victoria's Secret обяви,... прочети още »
08.01.201116:36

Феноменът Тед Уилямс

Teд  Уилямс е бездомник, който e изгубил всичко и пеел на публични места, за да оцелее. Уилямс е бивш радиоводещ и DJ, но кариерата му се провалила заради наркотици и алкохол и накрая станал просяк. Журналистът от "Кълъмбъс Диспач" забелязал красивия, школуван баритон на бившия радиоводещ Уилямс, докато той просел на... прочети още »
08.01.201114:12

Новият Nokia C7 - видео

Обединява полирана неръждаема стомана и стъкло в тънък смартфон със сензорен екран.     * Изцяло сензорен стъклен дисплей     * Интегрирани социални мрежи     * Хиляди приложения в Ovi Store     * Три, подлежащи на персонализация начални екрана     * 8 MP... прочети още »
07.01.201109:14

Миленита представи новия си албум "Gato"

‎Месец след официалната си премиера песента "Черни котараци" от новия албум на Миленита вече е хит!  Във видеото участва звездата от "Стъклен дом" и Народния театър, Юлиан Вергов. Пет години след дебютния "Do It Again" и песента "Моногамни"в края на 2010 - та Миленита издаде и втория си... прочети още »
06.01.201112:09

Новият сингъл на Roxette от утре в ефира на Радио FM+

Дебютният сингъл от така чакания нов албум на звездното шведско поп дуо ROXETTE ще бъде страхотното парче She’s Got Nothing On (But the Radio)!!! Песента ще звучи ексклузивно през уикенда от утре, 7 януари в ефира на Радио FM+ Винаги най-добрата музика!!! She’s Got Nothing On (But the Radio) идва месец преди албума ”Charm... прочети още »
06.01.201112:07

Джони Деп и Зак Ефрон са любимите актьори на публиката - снимки

Звездите от сагата "Здрач" са големите победители на церемонията по връчването на наградите "Изборът на публиката" в Лос Анджелис снощи. Вампирската поредица беше отличена с четири награди - за любим филм, за любим филмова поредица, за най-добро екранно партньорство на Робърт Патинсън и Кристен Стюарт, както и за... прочети още »
06.01.201110:37

Виж кандидатите за "Златна малинка"

Филмите "Сексът и градът 2", "Запознай се с малките" и " Здрач 3: Затъмнение" са фаворити за номинациите за "Най-тъп филм" и ще водят ожесточена борба за наградите "Златна малинка". Тези три заглавия вероятно ще вземат повечето отличия за провал, но номинирани за "Златна малинка"... прочети още »
06.01.201110:15

Робърт де Ниро участвал в порно филм през 1969-а

Робърт де Ниро призна, че една от първите му роли е била в порнофилм, пише "Контакт мюзик". Актьорът не се срамува от участието си в еротичната лента и си спомня с удоволствие моментите, прекарани пред камерата. В началото на снимките през 1969 г. Робърт мислел, че ще участва в арт филм. Постепенно обаче продуцентите... прочети още »
06.01.201109:59

Нов удар срещу доктор Конрад Мъри

Лекарят на Майкъл Джексън , Конрад Мъри е поискал от човек от персонала на певеца да премахне медицински принадлежности, намиращи се до тялото на певеца, преди да дойде екип от "Спешна помощ". Личният телохранител на Майкъл Алберто Алварес заяви в хода на предварителните съдебни изслушвания, че е видял как доктора е прибрал в... прочети още »
05.01.201122:42

Видео - Brit Awards - Lily Allen - The Fear

Макар че първият и сингъл „Smile“ е сред най-добре продаваните във Великобритания и че албумът „Alright, Still“ има не по-малък успех, Лили не получава никакви награди на Brit-Awards през 2007 (в четири номинации: певица, албум, песен и новопоявил се изпълнител). Лили Алън участва също в албума „Rubebox“... прочети още »
05.01.201122:39

Видео - Brit Awards - Kasabian - Fire

Касейбиън бетонираха успеха на "West Ryder Рaper Lunatic Asylum", донимирал в графата за албум на годината, чийто аруърк също бе отличен на церемонията. Заради същия диск момчетата на Том Мигън гушнаха и статуетка "Грами" ("Grammy") наскоро. прочети още »