Новини

18.01.201119:28

Гледайте забавна пародия на The Black Eyed Peas

Ние от Радио FM+ обичаме нашите музикални звезди. Помагаме им, като правим песните им хитове в ефира. Но когато се появи нещо забавно за тях, винаги го споделяме първо с вас. Сега ви представяме една пародия на нашите любими The Black Eyed Peas. Гледайте го и напишете какво мислите по-долу. прочети още »
18.01.201112:29

"Речта на краля" с 14 номинации за BAFTA

Филмът "Речта на краля", за който актьорът Колин Фърт спечели и Златен Глобус преди ден,  получи рекордните 14 номинации за наградите BAFTA. С 12 номинации е трилърът на Дарън Аронофски "Черният лебед", следван от "Генезис" с девет, "127 часа" на Дани Бойл и "Непреклонните" с по осем и... прочети още »
18.01.201111:54

Започва седмицата на модата в Париж

Ревюто на дизайнера Тиери Мюглер ще открие седмицата на модата в Париж утре. Колоритната поп звезда Лейди Гага е създала саундтрака на модното шоу. Същевременно в Милано приключи модният форум. В хит се превърна мъжката колекция на дизайнерката Вивиан Уестууд. Британската моделиерка внесе лек хумористичен елемент в шоуто си, след като... прочети още »
18.01.201109:47

Лейди Гага ще представи нова песен на седмицата на модата в Париж

Американската певица Лейди Гага (Lady GaGa) ще представи песен от новия си албум на Седмицата на модата в Париж. Хитовата изпълнителка се съгласила да подбере музиката за ревюто на дизайнера Тиери Мюглер утре. Колоритната поп звезда създала саундтрака на модното шоу. В него е включена и поне една песен от новия й албум "Born This... прочети още »
18.01.201108:58

Приложение за iPhone ще показва най-добрите плажове

Всички обичат да ходят на море, а има и хора за които намирането на перфектния плаж се превръща в лятна мисия. Сега приложение за мобилен телефон ще информира летовниците не само за най-добрите метеорологични условия, но и кои плажове са най-близо и най-безопасни. Над 12 000 спасявания се извършват всяка година по хилядите плажове,... прочети още »
18.01.201108:40

Никол Кидман се сдоби с второ бебе от сурогатна майка

Австралийската актриса Никол Кидман (Nicole Kidman) и съпругът й, новозеландският кънтри певец Кейт Ърбан (Keith Urban) , обявиха раждането на второто им дете, родено от сурогатна майка. Бебето е родено на 28 декември в болница в Нешвил, уточняват гордите родители в комюнике. Бебето е износено и родено от сурогатна майка и е биологично... прочети още »
17.01.201107:31

"Социалната мрежа" доминира с 4 златни глобуса

Филмът „Социалната мрежа” получи наградата за най-добър филм на церемонията за връчване на наградите "Златен глобус" в Лос Анджелис. Филмът, който разказва историята на основателя на "Фейсбук” Марк Зукърбърг, спечели награди в четири категории от общо шест номинации, сред които и наградата за най-добър... прочети още »
16.01.201115:18

Линдзи Лоън си направи пластична операция

По -малко от един месец след като любимката на папараците в Холивуд излезе от клиника за лечение на зависимости, в която пък отиде след като поседя известно време в затвора, Линдзи Лоън ( Lindsay Lohan) демонстрира ведро излъчване и нова визия.(снимки). Без съмнение обаче младата актриса е ползвала услугите на пластичните хирурзи, като е... прочети още »
15.01.201121:54

Радио FM+ представя: Jennifer Lopez Feat. Pitbull – On The Floor

Jennifer Lopez (Дженифър Лопез) ще направи завръщане в ефира с нов потенциален хит, записан заедно с рапъра Pitbull (Питбул). Все още не се знае датата, в която песента ще излезе официално, но вече се разпространява версия в интернет. В този хит латино ритмите ще са в изобилие, защото се използва и семпъл от хита от края на 80-те години -... прочети още »
15.01.201121:27

Roxette с ново видео към дебютния сингъл She’s Got Nothing On (But...

Само седмица след като представиха на света своя дебютен сингъл от така чакания нов албум, звездното шведско поп дуо Roxette (Роксет) се завръща и с видео! След 25 години на световна слава и над 70 милиона продадени албуми, една от най-големите шведски поп групи се завръща в светлината на прожекторите, десет години след издаването на... прочети още »
14.01.201110:23

Книгите от трилогията "Милениум" са най-продавани в САЩ

Трите книги от трилогията "Милениум" на Стиг Ларсон, са най-продаваните заглавия в САЩ през миналата година, съобщи USA Today. Класацията отчита както книжните издания, така и електронните версии са произведенията. В класацията на 100-те най-продавани книги в САЩ попадат едва два класически романа - "Да убиеш... прочети още »