Новини

09.02.201108:35

Преиздават всички албуми на Роби Уилямс

Роби Уилямс ще види целия си каталог с албуми, преиздадени в разширени лимитирани издания, премиера за EMI Records на 21 март 2011. В България албумите ще бъдат на музикалния пазар от Анимато Мюзик. Певецът, спечелил повече награди BRIT от всеки един артист в историята и продал над 60 милиона копия албуми в цялата си соло кариера, сега ще... прочети още »
08.02.201113:36

Грешката е вярна! Тake That снимат клип у нас!

Май ще се окаже вярно, че английската група Таке Тhat начело с Роби Уилямс и Гари Барлоу ще снимат клип към новата си песен не къде да е, а именно в киноцентър Бояна! Новината обиколи вчера интернет сайтове, но опарени от "партенката" с Джони Деп в Бургас през лятото, сериозните медии не отразиха веднага поредния слух... прочети още »
08.02.201112:14

Прекръстиха и цензурираха новата песен на Риана

След като миналата седмица медиините босове вбесиха Риана (Rihanna), цензурирайки новия й сингъл и видеото към него, тази седмица красавицата от Барбадос отново е ядосана. Изпълнителката на хита "Only Girl (In The World)” е обидена и бясна, защото британското БиБиСи Радио 1 завъртя новата й песен S&M по друго име –... прочети още »
08.02.201110:25

Виж кой ще вземе награди "Грами", според Rolling Stone

Eто какво казват експертите на Rolling Stone, за това кой ще вземе най - много грамофончета на церемонията на 13 февруари – Сара Барелис, Адам Йънг (Owl City), Патрик Карни (Black Keys), Езра Кониг (Vampire Weekend), Сий Ло Грийн (Cee Lo)и Давид Гета (David Guetta)залагат: Номинации за албум на годината: Аркейд Файър (Arcade Fire)... прочети още »
08.02.201109:55

Аштън Кътчър продава ергенската си къща в Ел Ей

Актьорът Аштън Кътчър (Ashton Kutcher) е обявил за продан къщата, в която живееше преди да се ожени за Деми Мур. Кътчър купува имота през 2004 г. за 1 милион долара. Сега актьорът иска 2.6 милиона. Къщата е 2-етажна, като на разгъната площ 300 кв. м са разположени 4 спални, 4 бани, кинозала и винарка изба. Ламперията е от секвоя и... прочети още »
08.02.201108:28

Стоим 700 милиарда минути месечно във Facebook

 "Това не е просто игра, това е твоят живот!" - Това е мотото на на днешния 8 февруари – Международен ден за безопасен интернет. Датата се чества в над 60 страни по целия свят. Целта е да се привлече вниманието на обществото върху проблемите, свързани с все по-широкото навлизане на интернет в ежедневието ни, както и... прочети още »
07.02.201113:00

Съд забрани на британец да прави секс до живот

Съд във Великобритания наложи забрана на местен мъж с изключително нисък коефициент на интелигентност да прави секс до края на живота си, с което редица организации в страната изразиха притеснения относно потъпкването на "гражданските свободи и личното пространство". Британският съд наредил, че "буйното сексуално... прочети още »
07.02.201112:53

Бен Афлек ще режисира Джордж Клуни

Холивудската знаменитост Бен Афлек в момента води преговори да режисира филмовия проект "Argo", който е дело на звездата Джордж Клуни, съобщиха изданията в САЩ. Актьорът най-вероятно ще направи продължение на филма си "Градът", като "Argo" навярно ще бъде четвъртата част на политическата драма, която ще бъде... прочети още »
07.02.201112:15

Елеонора Петрова спечели играта за Brit Awards 2011

Елеонора Петрова от София спечели играта на Радио FM + за британските музикални награди "Brit Awards 2011" . Тя и нейния приятел Филип Аврамов ще присъстват на церемонията в Лондон на 15 февруари и ще видят на живо Тейк Дет (Take That) ,  Риана (Rihanna) , Адел (Adele), Сий Ло Грийн (Cee Lo Green) и Аркейд Файър (Arcade Fire)... прочети още »
07.02.201112:03

Шоколадът е провъзгласен за най-новата "суперхрана"

Шоколадът е по-полезен от плодовете. Това показват резултатите от американско изследване и със сигурност е новината, която феновете на шоколада винаги са мечтали да чуят, пише в. "Дейли експрес". В добавка към добрата вест сладкото изкушение е провъзгласено за най-новата "суперхрана". Благодарение на проучването на... прочети още »
07.02.201108:56

Мечтата на семейство Бекъм се сбъдна

Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория вчера научиха дългоочакваната вест, че четвъртото им дете ще бъде момиченце. Бляскавата двойка има вече три деца, момчета с имена Бруклин, Ромео и Круз. Според информациите Виктория Бекъм в момента е бременна в 16-ата седмица. Бившата певица е преминала преглед на 4D ултразвук, който е разкрил... прочети още »