Бивши съпруги на звезди правят TV шоу по VH1

Звездите R. Kelly, Еди Мърфи, Уил Смит, бейзболиста Хосе Консеко и Принс може и да нямат много общо, но бившите им съпруги със сигурност имат. Всички те ще участват в ново телевизионно риалити на име "Hollywood Exes", което ще тръгне премиерно по VH1 през лятото, съобщи "Лос Анджелис Таймс".

Макар познатите звезди да не се появят в него, зрителите ще могат да видят Никол Мърфи (омъжена за Еди Мърфи 13 години), Джесика Консеко (омъжена за Хосе за четири години), Шери Флечър (омъжена за Уил Смит за три години), Мейти Гарсия (омъжена за Принс за три години) и Андреа Кели (омъжена за R. Kelly 12 години).

Въпросните жени са приятелки от години, а сега тепърва ще си партнират и на екран с идеята да изградаят своя слава извън известността на своите бивши съпрузи.

Никол Мърфи е бивш модел, която има пет деца от филмовата звезда (на снимката). Консеко е бивша сервитьорка в Hooters, която издаде мемоари за живота си с бейзболната звезда, след което позира и гола за "Плейбой", а сега е омъжена за пластичен хирург. Флечър има дете от Смит и в момента е омъжена за Теръл Флечър, министър на международната църква City of Hope в Сан Диего.

Танцьорката и хореографка Мейти Гарсия се опита да се прояви и като актриса след раздялата си с Принс, появявайки се в "Психо" и "Клъцни - срежи". След това прави хореографията на бели денс частта в клипа на Бритни Спиърс "I'm a Slave 4 U", както и на изпълнението й на наградите на MTV.

Кели бе основната танцьорка на R&B изпълнителя и негова съпруга дълги години. Сега дава фитнес уроци и управлява собствена линия за облекла, пише dnevnik.bg.

Засега риалити поредицата ще се излъчи в десет епизода.
 

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

Кайли Миноуг подписа договор с Джей Зи

07.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013