Лора Крофт за диетите, свещите и други удоволствия

Смяна на времето и храната
Не е важно дали ще спим 1 час по-малко след 26 март, а дали ще ядем по-малко с цел влизане в миналогодишните дънки. Освен това имахме време да спим и да не правим нищо цяла зима. Достатъчно дълга беше! Да превърти часовника всеки може, но да започнеш да се храниш по-различно от зимата е трудна задача. Времето за отслабване съвсем не е равно на времето за напълняване и е добре да си го напомняме всеки път, когато зяпаме в хладилника. Важното е да имаме конкретна цел и да не бързаме. Със смяната на дрехите, се налага да настъпи и смяна на храната, което само по себе си изключва гладуването. Спортуването, обаче,  е задължително. Ако всичко върви по план, ефектът ще се усети точно, когато дойде време за банските.

Денят на земята
Ние ще се включим, включи се и ти! На 31 март, от 20.30 ч. големите градове,  а и не само, ще изключат осветлението за 1 час. Ще постоим на свещи и ще направим нещо различно и полезно. Правим го заедно вече няколко години и каузата си струва.....клипчето smiley

И пак за филма "Игрите на Глада"
По нашия сайт си личи, че сме от големите фенове, а доста време преди всички останали зарадвахме много от вас с книгите от бестселъра на Сюзан Колинс (остана ни само третата част, така че идвайте на fmplus.net по-често, за да не я пропуснете). Ако не сте чели книгите, което е малко вероятно, направете го преди да изгледате филма. Ще останете повече от доволни и впечатлени. Целият свят чете и после гледа.
 

Свързани новини

Сантра и Лора Караджова - "Усещам още“

20.05.2015

Лора Владова - "Спомен”

25.11.2014

Лора у Криско в „Музикална академия"

12.09.2013

Лора Крофт за EXIT 2012

18.07.2012

Лора Крофт за холивудските разводи

06.07.2012