Варна е на 5 място по красавици в световна класация

Морската ни столица Варна се изкачи на престижното пето място в класация  за най-красиви жени в света!

Подборът на 10-те града с най-много красавици е съставен от сайта Травълърс Дайджест (Travelers Digest). Челната позиция е за украинската столица Киев, описвана като мястото, на което ще се изумите, че съществуват толкова красиви жени. От сайта препоръчват града да се посещава най-вече през лятото, като освен това допълват, че ако някой си мисли, че красавиците са скучни, то жените в Киев са готови да опровергаят това твърдение.

Второто място в класацията е за шведската столица Стокхолм, а единственият американски град в списъка е Ню Йорк, който заема почетното трето място. Преди Варна, на четвъртото място в топ 10 е аржентинската столица Буенос Айрес. От сайта препоръчват не само да се насладите на женската красота там, но и да откриете дама, която да ви научи да танцувате танго.

Варна е на пета позиция. За България от сайта казват, че не е добре позната страна, но онова, което липсва откъм слава, се компенсира с красиви жени и спиращи дъха природни гледки.  Авторите сравняват българските красавици с украинките и рускините и твърдят, че често срещани са високите девойки със светли очи. (на снимката са претендентките за титлата Мис Варна 2010)

По-надолу в класацията до десета позиция местата се запълват последователно от Москва, Тел Авив, Амстердам, Сеул и Монреал.

В сходна класация, но за градовете с най-добре изглеждащите мъже в света водещата първа позиция е за Стокхолм, след който в низходящ ред следват Ню Йорк, Амстердам, Лисабон, Буенос Айрес, Сидни, Мадрид, Берлин, Милано и на последното десето място Тел Авив.

Свързани новини

"Сексът и градът" се завръща

16.06.2021

Сексът най-хубав между 20 и 40 години

30.01.2013

Топ 5 на най-секси снимки на 2012 г.

05.12.2012

Чанинг Тейтъм е "Най-сексапилният мъж"

15.11.2012

Мъжете вече не черпят на първа среща

25.09.2012