Лора Крофт: Отказването от цигарите не означава да спреш да си ги купуваш!"

Да спреш цигарите, означава да спреш да ги пушиш, а не да спреш да си ги купуваш!
Като заклет непушач, аз не разбирам защо им е толкова трудно на хората да спрат да пушат. Но разбирам, че някои минават доста тънко като “спират”. За да не пушат, не си купуват и само “дрънчат” цигарки от другите. Тук да кажа, че това не остава незабелязано и няма начин на някой да му е приятно да си купи кутия и 5 от скъпоценните му цигарки да отидат за “отказващия се”.

Празник на цветята
Не искам никого да притеснявам, но на Цветница, от няколко години и аз имам имен ден. Не затова ми е любимият празник, обаче. Харесват ми празници, които са в топлата част на годината. Топла, означава температурата да е над 0 °. Харесва ми хората да си подаряват и засаждат цветя. Аз тази година съм привърженик на теменужките, но мой фаворит завиниги си остават лалетата. Българските! Холандските, както казва една приятелка, не са за нашата почва.

На 6 април, по кината тръгва "Титаник 3D" - това е точно един век след потъването на кораба. Аз съм от хората, които са гледали филма от 1997г. няколко пъти и ми харесва всеки път. Другият вид хора са тези, на които не им харесва, но и не са го гледали. Още не мога да реша кой момент ми е по-любим – когато корабът се пречупва на две, или начинът, по който се променя лицето на Кейт Уинслет във всяка сцена. Малко филми си заслужава да се гледат на 3D и “Титаник” определено е един от тях.

Кейт Уинслет на премиерата на триизмерния "Титаник"
 

Свързани новини

Сантра и Лора Караджова - "Усещам още“

20.05.2015

Лора Владова - "Спомен”

25.11.2014

Лора у Криско в „Музикална академия"

12.09.2013

Лора Крофт за EXIT 2012

18.07.2012

Лора Крофт за холивудските разводи

06.07.2012