Лора Крофт: "Филмите на ужасите не са това, което бяха"

Оказва се, че филмите на ужасите не са това, което бяха. Говоря за новия филм "Хижа в гората", за който всеки, който вече го е гледал каза, че е голям смях и въобще не е страшен!

Мен лично ме е страх дори от плакатите на страшните филми, така че въпреки рецензиите, май ще си остана само с желанието да го гледам. И вариантът “да го гледам с някого, в когото да се гушкам”, не е вариант. Последният път когато бях на страшен филм се правех, че си търся нещо в чантата в продължение на час и половина и дори си запушвах ушите, когато усетя, че ще стане страхотията.

Актьорът Крис Хемсуърт в кадър от "Хижа в гората"

И когато става въпрос за кино, не мога да не отбележа господин Уди Алън, който всяка година пуска по едно филмче, с което ни изплаква очите. Режисьорът явно е тръгнал на турне по големите градове на стара Европа и прави филми с все по-млади актриси. Така определено ще разшири и същевременно, подмлади верните си фенове. След  филма "Вики, Кристина, Барселона” и "Полунощ в Париж”, не направих връзка, че прави почетна обиколка из Европа. Но, когато видях трейлъра на "На Рим с любов” вече съм сигурна, че е нещо като посланик на европейските ценности. Така или иначе, коментарите и за новия му филм ще бъдат свързани повече с архитектурата на града, отколкото със сюжета. Чакаме го с филм за София, или Пловдив. Актьорите са от нас.

Ще ми липсва предаването "Господари на ефира", но повече ми липсваше, че го нямаше в нормален час за гледане. С една дума, дали ще го дават след 23.30 или няма да го дават е все едно. А и хората като мен, които си цъкат с дистанционното, не ги интересуват договори и клаузи, а какво има или няма на малкия/плазмения екран. И като няма нищо там, има интернет. Гледам си най-новите сериалчета и съм в крак с модата. smiley

BLUR e още една група, която за съжаление няма да видя на концерт в България, а и изобщо. Освен ако по някакво щастливо стечение на обстоятелствата, не попадна на финала на Олимпийските игри в Лондон, където те ще изнесат последния си концерт. Миналата седмица англичаните обявиха, че след това няма да свирят заедно и да записват нови парчета. Аз започвам да правя списък /това е много брит smiley / на любимите ми групи, които така и не успях да видя. Започвам с най-скъпата ми песен на Blur като за финал:

Свързани новини

Сантра и Лора Караджова - "Усещам още“

20.05.2015

Лора Владова - "Спомен”

25.11.2014

Лора у Криско в „Музикална академия"

12.09.2013

Лора Крофт за EXIT 2012

18.07.2012

Лора Крофт за холивудските разводи

06.07.2012