Лора Крофт: "Как ще се забрани пушенето в държава, в която хората ползват храстите за тоалетна?"

И пушачите са хора!

Като човек непушач и мразещ дима в непроветрени стаи, мога да кажа, че ми е жал за миличките пушачи, които биват дебнени като престъпници за всяка запалена цигара. Освен това, като голям непушач и противник на димящите хора, имам право и да ги защитя когато са прави! Как така ще забраняват пушенето на закрити места в държава като нашата, в която хората ползват храстите за тоалетна? Видях го не за първи път тези дни, но за първи път в Бизнес парка в София. Чичкото си свърши работата до едно дърво и си тръгна доволен към колата. А там не е като да няма тоалетни! Така, че да обобщя, не сме дорасли за забрана за пушенето. И това, че в Европа е така, не е критерий, защото България не е като Европа. Жал ми е за пушачите, но за собствениците на ресторантите не ми е жал. След като не изгониха хората с претоплените си стари манджи в микровълнови, непушенето им е най-малкия проблем.

Реплика

Това е дума с ново значение за мен. Използва се, за да не се казва менте. И най-често върви с изреченията: Това е от един таен магазин, на един митничар, който продава конфискувани стоки. Или : Това е правено на ишлеме и е за износ за Италия!!! Обикновено цените на “репликите” са доста близки до “нерепликите”. С тази разлика, че репликата не можеш да я върнеш или да я замениш с друга. С две думи: прецакваш се!

Време е за "Рок Завинаги" !

Обожавам филмите на Адам Шанкман (Hairspray, 17 again, StepUp). В тях има толкова радост и настроение, че няма как да се гледат само веднъж. Точно за това чакам следващия му  “Рок завинаги” ("Rock Of Ages"), който излиза след броени дни. На лятото точно такъв филм  му трябва, за да стане перфектно! Заедно с пясъка, морето и слънцето. И  любовта разбира се. Накъде без неяsmiley

Свързани новини

Сантра и Лора Караджова - "Усещам още“

20.05.2015

Лора Владова - "Спомен”

25.11.2014

Лора у Криско в „Музикална академия"

12.09.2013

Лора Крофт за EXIT 2012

18.07.2012

Лора Крофт за холивудските разводи

06.07.2012