Цвети Георгиева от радио Fresh! представи първата си творба

Цвети Георгиева - водещ на Power Request по Радио Fresh! доказа, че не само умее да говори без да си поема дъх, но и да пише не по-малко завладяващо. Преди дни, на стилно парти, ексцентричната дама представи дебютния си роман "Парола 9 месеца“. Цветната книжка е в стил "чиклит" и разказва за приключенията на забавна блондинка, довели я до клуба на обвързаните жени.
 
Водещ на събитието в беше финалистът от "Мюзик Айдъл” и популярен глас на радио Fresh!, Тео Койчинов. Музикалните домакини от Ливърпулския институт за сценични изкуства - LIPA 4:19, България, поздравиха гостите с хитове на Jessie J, съчетани с модерна хореография. 
 
Въпреки че поводът за събитието бе книга, свързана с чисто женски емоции и вълнения, специално внимание беше отредено и на господата, които подкрепят своите половинки в житейските неволи. Цвети и издателите от "Iniciali" връчиха отличия на известни български мъже в следните категории: "Супертатко“ на актьора  Иван Матев, познат като Супер Любо, който съвсем скоро стана баща за трети път; "Най-зловещ екранен баща" (за ролята му в "Революция Z”) и "Най-добър реален баща" на актьора Китодар Тодоров; "Най-добър лечител за душата на жената", за екранния лекар от сериала "Етажна собственост“, актьорът Стефан Къшев. Той подари на авторката уникална палма, украсена със светещи камъни, отгледана специално за нея; "Бащи по ноти“ за музиканта Иван Лечев, аплодиран от съпругата му Жени и малкия им син; "Най-работещ и грижовен татко“ за програмния консултант на Радио Fresh!, Спас Шурулинков. 
 
Появи се и новината на вечерта, след като Цвети не се сдържа и обяви, че Тео и очарователната му приятелката Валерия очакват първата си рожба. Малкият юнак ще се появи през декември, но слушателите на Радио Fresh! още от сега може да предлагат име за музикалния наследник. Тео стана носител на отличие "Най-стилен бъдещ татко“.
 
Сред гостите на неповторимото парти бяха приятели и колеги на авторката, журналисти и светски лъвици, като шефката на международните блондинки Олга Ускова; Ива Екимова; Деси Банова; Раши; бившата радио партньорка на Цвети, Елена Асенова; Жени Александрова-Лечева; цялото редакционно семейство на медийните партньори сп. "9 месеца“; неповторимите радио гласове Радослава Божилова и Симеон Атанасов. 
 
В края на партито Цвети стартира следващия си проект: втора книга, която ще бъде издадена със смехотерапевтичен подарък към нея. Очаквайте новото, шарено томче, придружено със CD, събрал смеха на fresh децата. Всички, които желаят кикота на техните сестри, братчета, съседчета, потомци и приятели да влязат в нестандартната компилация, може да изпратят звуков файл на hahaha@iniciali.com до края на февруари 2014. 

Свързани новини

Исторически момент за нашата общност там

08.04.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

Българска гордост

03.04.2024

Луната се сдоби с изкуство от Земята

29.02.2024