Помогни на Киро да спечели най-яката работа на света!

Българинът Кирил Христов има шанс да спечели най-добрата работа в света! 
 
За какво става дума ли? За конкурса конкурса на Jauntaroo за "Best job around the world", разбира се. Според условията му всеки може да кандидатства, като запише кратко видео, представяйки себе си и опитвайки се да убеди журито, че си струва да го направят своя пътешественик. За каква награда се бори? За възможността да обиколи света за една година, като всички разходи му бъдат покрити от агенцията, плюс заплата от 100 000 долара, за да пише и споделя преживяванията си всеки ден в различните социални мрежи. Така ще прави зрителите и читателите съпричастни към преживяванията си, а те ще включват не само разходки из държавите (за 52 седмици ще трябва да посети между 30 и 50 дестинации), но и доброволческа работа. 
 
Всеки може, но Киро не само го направи, не само успя да стигне до краткия списък на топ финалистите, а и в момента се решава въпросът дали нашето момче да е първо или второ. Засега с малка преднина води най-големият му конкурент, зад когото застана цялата му родна Хърватия - Tomislav Perko.
 
Кой е Киро? Работата пред и с камера на му е чужда - работил е в няколко български медии, студент и блогър, в момента развива дребен бизнес онлайн. Ако бъде избран, той ще бъде поканен от организаторите на интервю заедно с още 4-има финалисти.
 
Можете да подкрепите Кирил Христов, като натиснете LIKE на този адрес, което можете да правите по веднъж на всеки 24 часа.

Свързани новини

Исторически момент за нашата общност там

08.04.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

Българска гордост

03.04.2024

Луната се сдоби с изкуство от Земята

29.02.2024