Познавате ли живата кукла Барби? (галерия)

Известна като "живата кукла Барби", истинското име на момичето от снимката е Валерия Лукянова. Младата украинка стана сензация в мрежата - сама обявява себе си за най-известната в руския интернет - благодарение на приликата си с популярната кукла. 
 
Тъй като поначало куклата Барби е била създадена като непостижим (и невъзможен) идеал за хората, шокът от външността на Валерия е още по-голям. Талията й е изключително малка, а гърдите - непропорционално големи. На страницата си във фейсбук обаче тя твърди, че не е доволна от външния си вид и че има още много да работи по себе си.
 
Валерия също така твърди, че не е от този свят, а е дух, наречен Аматуе, който може да пътува извън тялото й. Тя е убедена, че се е прераждала много пъти и дори е била крал в някои от предишните си животи. Твърди, че общува с духове от 12 годишна, а може да комуникира и с извънземни - с помощта на светлина.
 
Ако се чудите дали има някой до себе си - да, омъжена е, но няма никакво намерение да има деца. Понеже е от друг свят, духът й не бил предопределен да я направи добра майка, отговаря тя на заядливите коментари, че просто не иска да разваля фигурата си. Освен това, твърди тя, идеята на цялата й външност е да й помгне да разпространи духовните си идеи. А според нея, никой не би й обърнал внимание, ако не била красива. Освен очевидно богато въображение обаче, украинката има и талант - тя е композитор и музикант, обучена оперна певица.
 
Валерия твърди, че дължи външността си на контактни лещи, тежък грим и изкуствени мигли, но отрича ожесточено, че си е правила каквито и да е пластични корекции, явно искайки да повярваме, че природата би могла да я оформи така по своя воля. Разбира се, бързо изтекоха снимки, на които се вижда Валерия "преди" - и няма много общо с това, което виждаме сега. Макар че, според нея, именно тези снимки са фалшификати, обработени специално, за да я изкарат грозна... Вижте галерията ни и решете сами.

Свързани новини

Исторически момент за нашата общност там

08.04.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

Българска гордост

03.04.2024

Луната се сдоби с изкуство от Земята

29.02.2024