Ела в "Перото", "Нарисувай / напиши ми Коледа" и подари усмивка!

Литературен клуб "Перото" обявява коледна инициатива под надслов "Нарисувай / напиши ми Коледа". 
 
Екипът на НДК призовава всички посетители на "Перото" да се включат, като създадат своето коледно пожелание, напишат своята коледна история и нарисуват своята коледна картичка или украса за предстоящите празници. На масите в "Перото" ще намерите нашите листове и моливи, които очакват вашето коледно вдъхновение. Инициативата стартира на 22 ноември и ще продължи до 21 декември.
 
Подбрани текстове и рисунки ще бъдат включени в уникални собственоръчно направени малки книжки, а друга част от творбите ще се превърнат в коледната украса на литературния клуб и ще бъдат част от празничната атмосфера на "Перото". На 10 декември от 19 часа в "Перото" ще бъде официалното представяне на авторските творения.
 
Тогава стартира и набирането на книгите за благотворителната кампания в полза на Дома на ветераните на културата и изкуствата в София. Всеки желаещ да подкрепи каузата на "Перото" може да го направи до 21 декември, като закупи някоя от книгите, които се продават в "Перото". Вместо нея ще получи като подарък една от уникалните авторски книжки, а закупената книга ще бъде предоставена на Дома на ветераните на културата и изкуствата в София.
 
Ела в "Перото", "нарисувай / напиши Коледа", купи книга и подари усмивка на хората, които цял живот са подарявали сърцата си на публиката!

Свързани новини

Откриват годината на детската литература

19.01.2017

Scorsese с най-новия си филм във НДК

09.01.2017

Kонцертната програма на Паганини в НДК

28.09.2016

"Салон на галериите" за трети път в НДК

19.09.2016

НДК с огромен надпис "Sofia" за 17.09

14.09.2016