Специално спортно събитие този уикенд на "Герена"

На 11-ти ноември, събота, от 13:30 на стадион Герена, приятели и семейство организират голямо събитие в подкрепа на онкоболните, вдъхновено от Антони "Шорти" Лютов, който се разболя от рак миналата година.
 
Събитието ще събере различни трикъри, фрийрънъри, които ще се състезават в името на каузата. Йордан Йовчев ще открие събитието. Целта е да не се забравят онкоболните и да се покаже силата на духа чрез това събитие. Ще е нарисувана картина от художник на самия Антони на стената на Герена. Антони е един от най-добрите фрийрънъри и искаме да оставим името му завинаги в тази зала, за да подкрепя и дава сили на преминаващите през трудности.
 
Антони "Шорти" Лютов тренира от 12 години. Първите 4-5 се занимава с фрийрън (смесица от акробатични и движения за преминаване в градска среда), част от отбора на България, който взима участие на световното първенство по Паркур през 2008 година в Хамбург, Германия. След няколко години започва да тренира Трикинг (съвкупност от акробатични движения и удъри от бойните изкуства), като става един от най-добрите в България. Участва на международни събирания и приземява 4 в света един от най-сложните елементи в Трикинга.

Свързани новини

Jodie Foster с римейк на "Жена на война"

12.12.2018

Ново начало за "Заразно зло"

11.12.2018

Кайло Рен с нова маска в "Епизод IX"

04.12.2018

"Мисията невъзможна 7" e в космоса

29.11.2018

"Вездесъщият" с успешно представяне

20.11.2018

Коментари