Специално спортно събитие този уикенд на "Герена"

На 11-ти ноември, събота, от 13:30 на стадион Герена, приятели и семейство организират голямо събитие в подкрепа на онкоболните, вдъхновено от Антони "Шорти" Лютов, който се разболя от рак миналата година.
 
Събитието ще събере различни трикъри, фрийрънъри, които ще се състезават в името на каузата. Йордан Йовчев ще открие събитието. Целта е да не се забравят онкоболните и да се покаже силата на духа чрез това събитие. Ще е нарисувана картина от художник на самия Антони на стената на Герена. Антони е един от най-добрите фрийрънъри и искаме да оставим името му завинаги в тази зала, за да подкрепя и дава сили на преминаващите през трудности.
 
Антони "Шорти" Лютов тренира от 12 години. Първите 4-5 се занимава с фрийрън (смесица от акробатични и движения за преминаване в градска среда), част от отбора на България, който взима участие на световното първенство по Паркур през 2008 година в Хамбург, Германия. След няколко години започва да тренира Трикинг (съвкупност от акробатични движения и удъри от бойните изкуства), като става един от най-добрите в България. Участва на международни събирания и приземява 4 в света един от най-сложните елементи в Трикинга.

Свързани новини

След 20 години "Титаник" пак на екран

16.11.2017

Идва ред да узнаем "Какво искат мъжете"

16.11.2017

"Гарванът" възкръсва с Jason Momoa

14.11.2017

Ултиматум за Жената чудо 2 от Gal Gadot

13.11.2017

Matt LeBlanc се боядисвал в "Приятели"

09.11.2017

Коментари