Новият български IT роман "Водната кула" с премиера на 13 декември

Премиерата на романа "Водната кула" ще срещне автора Диана Петрова с нейните почитатели и с любителите на новия за българската балетристика жанр ИТ роман на 13-ти декември. Събитието ще се състои в клуб "Книгата" на ул. "Георги С. Раковски" №193 с начало в 19ч.
 
Петият роман на Диана Петрова представя на аудиторията любопитна история, като през образите на група софтуерни специалисти, започнали работа в чуждестранен IT старт-ъп, поставя по един задълбочен и увлекателен начин въпроса, свързан със свободата и доколко тя може да бъде постигната и понесена в личното ни и професионално битие.
 
Участие в премиерата ще вземе звездата от "Вездесъщият" и "Откраднат живот" Велислав Павлов, който ще прочете подбрани откъси от романа. Своето мнение за книгата ще сподели и Любен Дилов-син. Чрез интрактивна платформа sli.do гостите ще могат да изразяват своето мнение, както и да задават въпроси към Диана Петрова, така и да отговарят на провокации, обърнати към тях.
 
От издателството призовават любителите на качествената модерна българска литература да не пропускат литературното събитие на месеца, като по време на премиерата, ще могат да получат и автограф от автора върху своите копия на романа "Водната кула", който вече привлече вниманието на литературната критика и спечели номинация на литературния конкурс "Развитие" за 2018.

Свързани новини

5 съвета как да се събуждаме навреме

22.03.2019

Коя работа е най-подходяща за вас

20.03.2019

15 начина да увеличите щастието си

15.03.2019

"Работилница за репортери" 4

13.03.2019

5 трика за добра форма в офиса

12.03.2019

Коментари