Интервюта

19.04.201015:28

Любо Нейков: Упоявахме патиците с някакво парцалче

Любо Нейков е сред звездите в новия филм „Мисия Лондон”. Героят му, готвачът в българското посолство Баничаров, има тежката задача да убие и скрие откраднати патици, които впоследствие да продаде. Естествено всичко се обърква, а патиците се поднасят за вечеря на „английската кралица”. След официалната пресконференция,... прочети още »
20.02.201020:40

Massive Attack - eксклузивно за Animato Music / EMI

Какво беше да работите заедно с Деймън Олбърн? (бел. АМ. по парчето Saturday Come Slow, в което Деймън (Blur, Gorillaz) изпълнява вокалите) Робърт: Деймън се съгласи да бачкаме заедно, след като каза, че няма намерение да се впуска в нещо като двугодишна бристълска въртележка, а ще се хване само за нещо като две седмици от 10 сутринта до 6... прочети още »
12.11.200922:59

Macy Gray пред Радио FM+

А. В. - Здравей Мейси, много съм развълнуван, че се свързах с теб. Как си,къде те откривам? М. Грей – Здравей. Тъкмо пристигнах в хотела и сега се настанявам. (Мейси е в Германия за поредния и концерт) А. В. - Чакаме те тук в София на девети септември за концерта. Каво да очакваме от теб Мейси? М. Грей - Концертите ми обикновено са... прочети още »
29.10.200922:53

U2 по Радио FM+

Водещ: С навлизането в дигиталната ера музиката се промени много, а също така и начина, по който възприемаме новите албуми. Спомням си, че когато бях на 11-12 години и си купувах касетка, я слушах от начало докрай хилади пъти. Сега, обаче, нещата не са такива, хората си харесват няколко парчета и слушат само тях. Знаейки този факт, сигурно... прочети още »
09.08.200922:49

James Blunt пред Радио FM+

Здравей, Джеймс. Нека първо да ти споделя, че всички в България много харесваме новата ти песен „Love , love ,love”. Тук има много фенове на твоята музика!  О, много ви благодаря! Къде те откривам в момента? В момента съм в Буенос Айрес , Аржентина . Правя голяма обиколка в Южна Америка, но в момента съм фокусирал... прочети още »
02.07.200922:40

Stereo MCs пред Радио FM+

Ник Халам и Роб Бърч от Stereo MC’s се срещнаха часове преди концерта си в София с нашата Криси Цветкова. Те отговориха на въпросите и, и останаха очаровани от красотата и. Ние това много добре си го знаем, но ето какво ни беше убягнало, относно групата! Как беше концертът ви в Москва? Руската публика толкова ли е горща както... прочети още »
29.06.200922:37

Sharleen Spiteri от Тексас пред Радио FM+

Добре дошла, отново Шарлеен – как се чувстваш, чувайки се отново по радиото? Винаги е хубаво, да знаете, дори и старите неща... аз харесвам, когато се чувам по радиото. Реакцията е нещо от типа : „Ааа, все още съм фактор!” Да, хубаво е. Този албум беше много добре посрещнат и хора реагираха много позитивно. Да знаете, в... прочети още »
22.06.200916:17

INXS пред Радио FM+

Здравей JD. Знаеш ли , че в България INXS имат много фенове. Какво занеш знаеш за нас? Чувал съм от други музиканти, че имате страхотни жени. Вече го проверих лично и в Интернет. Виждам,че не са ме излъгали. На концетра в София ще дойдат много жени. Искаш ли да ги поканиш лично? Какво да очакваме? Ще бъде страхотно шоу. Ще свирим всички... прочети още »
12.05.200915:34

Майкъл Болтън пред Радио FM+

С дух на романтика и очарование зала 1 на НДК посрещна Майкъл Болтън. За първия му концерт в България над 5 000 души, между които Президентът Георги Първанов и съпругата му Зорка, посрещнаха изпълнителя, изправени на крака. Майкъл Болтън изпя най-известните си песни, а когато залата притихна с очакване на най-големия хит ”When a man... прочети още »
17.02.200916:14

Анди Флечър от Depeche Mode

Радио FM+ даде възможност на една от нашите слушателки - Гери Желева да се срещне с Анди Флечър от групата Depeche Mode. Той гостува за трети път в България за "New Wave Revival Part 1" - парти, което се състоя на 17-ти ноември, в столичния Парти център "4км". Евелина Павлова бе единствената, която взе интервю от... прочети още »
08.02.200822:47

Пол МакКартни - специално за Радио FM+ от Лондон!

Здравей, Пол МакКартни. Здравей! Фантастично! Благодаря, че намери време за нас! За мен е удоволствие! И също така, разбира се, поздравления за специалната награда на тазгодишните Brits за цялостен принос в музиката! Как се почувства като разбра за нея? Супер! Страхотно е да получаваш награди. Всъщност не знам кой гласува за тях... прочети още »