"LED ZEPPELIN Celebration day" на голям екран в кино Арена

Българските фенове на истинския rock имат шанса да заемат почетно място в историята на музиката. Легендарният концерт на LED ZEPPELIN "Celebration day" пристига в кино Арена на 21.10 (неделя) от 19:30 часа.

България е част от световната премиера на концерта, влязъл в рекордите на Гинес с "най-търсеният билет в историята на рок музиката“. Заедно с излъчванията в Лондон, Лос Анджелис, Ню Йорк и много други градове в цял свят, рокфеновете в България, ще могат да видят своите кумири в градовете София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Велико Търново само в дигиталните зали на кина Арена. Билетите са на цена от 10 лв и могат да бъдат закупени от касите в кината или на www.kinoarena.com.  

На 10ти декември 2007 г, LED ZEPPELIN превземат сцената в зала О2 в Лондон, като хедлайнери на концерта трибют към Ахмет Ертегън, дългогодишен приятел на бандата и основател на звукозаписната компания Atlantic Records. В продължение на два часа и половина гигантите взривяват публиката с изпълнения, заради които LED ZEPPELIN са легенда в рок музката. Основателите на бандата Джон Пол Джоунс, Джими Пейдж  и Робърт Плант и присъединилият се към тях Джейсън Бонъм, син на барабаниста Джон Бонъм, изпълняват 16 парчета, сред които паметните “Whole Lotta Love,” “Rock And Roll,” “Kashmir,” и  “Stairway To Heaven.”

20 милиона фенове търсят билети за първото шоу на LED ZEPPELIN от 27 години насам. Само 18 хиляди от тях да достатъчно късметлии, за да се сдобият с така желания билет и да станат част от историята на ROCK‘N‘ROLL музиката.  

Филмът Celebration Day, заснет по време на легендарния концерт на LED ZEPPELIN, излиза на 1 500 екрана в над 40 страни с премиерна дата 17.10 и се разпространява от Omniverse Vision.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024