Хитовият "Хищници в мрака" в програмата на Киномания 2016 (трейлър)

Едно от най-горещите заглавия за годината - "Хищници в мрака" (Nocturnal Animals), с участието на Ейми Адамс, Джейк Джиленхол и Майкъл Шанън, ще бъде сред големите заглавия в тазгодишната Киномания. Наскоро филмът грабна Голямата награда на журито в основния конкурс – "Сребърен лъв" на кинофестивала във Венеция, а на Киномания ще го видим през ноември.
 
Режисьор на продукцията е Том Форд. Филмът е адаптация по книгата на Остин Райт "Tony and Susan”, публикувана през 1993. Напрегнатият трилър разказва за собственичка на арт галерия, която получава ръкопис от бившия си съпруг - роман, изпълнен с насилие, който е посветена на самата нея. Филмът изследва границата между любовта и жестокостта, между отмъщението и изкуплението. 
 
 
КИНОМАНИЯ ще започне на 17 ноември и ще продължи до 1 декември. Тазгодишното издание ще отбележи своя 30-годишен юбилей с изключителна селекция от филми и много изненади за вярната си публика. В афиша са включени премиерно едни от най-силните и стойностни филми от световното кино, излезли през последните две години, които не са показвани в България. 
По традиция всяка година се представят наградените ленти от престижни международни фестивали в Берлин, Кан, Венеция и др.

Свързани новини

Фестивалът започва днес

17.11.2022

Микеле Плачидо идва на Киномания

28.10.2022

Броени часове до Киномания 2016

16.11.2016

Нови филми от титаните на Киномания

03.11.2016

Киномания почита легендарни режисьори

30.09.2016