Най-гледаните заглавия на Netflix през годината

Филмът "Мистериозно убийство" с участието на Дженифър Анистън и Адам Сандлър оглави списъка с най-популярните филми и сериали в САЩ, които са предложени за стриймване от Netflix през 2019 година.
 
На второ място е третият сезон на сериала "Странни неща", следван от екшъна на Майкъл Бей „6 Underground”, чиято премиера бе преди броени дни.
 
Анимацията „Невероятните 2” и лентата на Мартин Скорсезе „Ирландецът” допълват топ 5 на най-стриймваните заглавия на платформата.
 
Класацията е изготвена от броя домакинства, които ползват услугата и са гледали последните 2 минути от конкретното заглавие.
 
Netflix отбелязва постоянен ръст, като вече има 158 милона абонати. Оттам се заканиха, че ще бъдат още по-прозрачни за настроенията на потребителите си, за да бъдат в услуга на холивудските продуценти и за да бъдат още по-полезни на зрителите, за да гледат каквото jжелят. 
 
От друга страна голямо предизвикателство пред развитието на платформата е изтеглянето на хитовите заглавия на Disney и пускането им в собствена стрийминг платформа.

Свързани новини