Новият епизод на "Приятели" събра Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър

Рос и Рейчъл - една от любимите телевизионни двойки явно ще стане истинска, близо 30 години след излъчването на първия епизод на сериала "Приятели". 
 
След заснемането на специалния епизод на култовия сериал "Friends: The Reunion", актьорите Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър най-накрая са готови да станат двойка и в реалния живот, пишат днес редица светски издания. 
 
Дуото, което играе Рейчъл Грийн и Рос Гелър в емблематичния ситком, призна, че между тях е имало истински искри на снимачната площадка, но никога не се е стигнало до връзка, тъй като и двамата са имали сериозни гаджета по това време. Пред водещия Джеймс Кордън те разкриха, че са се "свързали наистина" един с друг по време на снимките. "Изпитвах голяма любов към Джен", каза Дейвид по време на специалната програма на HBO. След това Дженифър отговори: "Беше взаимно". Дейвид продължи: "И двамата си падахме силно един по друг, но това беше като разминаването на два кораба. Единият от нас винаги беше във връзка и никога не прекрачихме тази граница."
 
Пламъкът обаче отново е пламнал, след като екипът на "Приятели" се събра заедно през май, за да заснеме специалната серия. Сега 52-годишната Дженифър и 54-годишният Дейвид прекарват време заедно в дома на Дженифър в Лос Анджелис.
 
Светското издание "Closer съобщава: "След събирането стана ясно, че припомнянето на миналото е разбудило чувствата на двамата и че химията, която винаги е трябвало да погребват, все още е там. Те започнаха да си изпращат текстови съобщения веднага след снимките и още миналия месец Дейвид излетя от дома си в Ню Йорк, за да види Джен в Ел Ей." Изданието добавя още, че двамата са били забелязани да пият вино, потопени в разговор, докато обикалят около едно от любимите лозя на Джен в Санта Барбара. 
 
Шуимър е разведен от 2017 година. Той има 10-годишна дъщеричка с бившата си съпруга Зоуи Бъкман. Анистън също се разведе по това време със сценариста и актьор Джъстин Теру. По-време на голяма част от снимките на "Приятели" актрисата беше заедно с Брад Пит. 

Свързани новини

Сърцераздирателни постове за сбогом

16.11.2023

Матю Пери отказал сцена в ''Приятели''

09.11.2023

"Приятели" се завръща - виж кога

14.05.2021

Банда приятели изпяха "Рисунка"

22.06.2020